Copywriting publireportages Home Sweet Home

Copywriting magazine interieur

Als je als woon-, tuin- of interieurspecialist je bedrijf in de kijker wil zetten, dan doe je het maar beter goed én in stijl. Zoals met een publireportage in Home Sweet Home. Het driemaandelijkse tijdschrijft bundelt Vlaamse en Nederlandse topzaken in interieur, tuin, architectuur en kunst. Onze copywriter vindt het dan ook heerlijk om uitgestuurd te worden door de redactie en teksten voor het magazine te schrijven.

Copywriting magazines en brochures

Want KDV – Language & More werkt al een hele tijd samen met Home Sweet Home voor interviews en copywriting rond stijlvolle publireportages in regio Kempen. Voor een duik in het rijke verhaal van de speciaalzaak, om dit vervolgens uit te werken in een aantrekkelijke Nederlandse tekst. Met de nodige foto’s en projectinfo erbij komen de reportages in het magazine helemaal tot leven. Stijl en inhoud bepaalt de klant in overleg met onze copywriter. En de onderwerpen zijn heel divers: van tuinarchitectuur tot totaalinterieurproject, keukenbouw, de wereldtop in tuinmeubilair, op bezoek bij een sterrenrestaurant enz.

Inmiddels heeft onze copywriter de smaak goed te pakken, en kan Home Sweet Home rekenen op onze flexibele samenwerking voor hun magazines en publireportages.

 

Meer weten over onze specialisatie rond copwyriting? Neem snel contact met ons op. Wij geven je groei een stevige boost!

www.kdv-language.be, voor sterke en meertalige content

Geef een reactie

css.php