2x websitevertaling voor BOONS FIS

Website vertalen

De voorbije jaren vertaalden we ontelbare websites in allerlei sectoren. Bijzonder is het als een klant na enkele jaren opnieuw op ons vertrouwt voor vertaling van hun nieuwe site. Zo ging onlangs weer www.boonsfis.com live in het Nederlands, Frans en Engels. Erg fijn dat we nog steeds hun vertaalpartner mogen zijn.

Vertalen website, blog en technische brochures naar Frans en Engels

BOONS FIS is een familiebedrijf met vestigingen in Deinze en Waardenburg. Al jarenlang vormen industriële reinigings-, handling- en hygiëneapparatuur hun dagelijkse drijfveer. Dankzij hun opgebouwde expertise begeleiden ze (inter)nationale klanten van A tot Z en dit zowel voor standaardmachines en onderdelen als voor custom-build projecten. Met een nieuwe, frisse website speelt BOONS FIS hun vele troeven verder uit. Een boost voor hun algemene branding en voor verdere groei!

In 2014 klopte BOONS FIS een eerste keer bij ons aan voor de SEO-vertaling van hun websiteteksten. Doorheen de jaren vertrouwden ze ook de vertaling van verschillende brochures aan ons toe en eind 2018 mochten we hun nieuwe online content naar het Frans en Engels vertalen. In 2019 gaan we verder met de vertaling van maandelijkse blogartikels. Het voordeel? Doorheen de jaren kennen wij hun sector steeds beter en hebben we een vertaalgeheugen met vakterminologie opgebouwd. Goed voor de kwaliteit van de vertalingen en voor consistentie in stijl en terminologie. De prijs wordt bovendien steeds interessanter door herhaling in de tekst en matches met vorige vertalingen.

Enerzijds vraagt een website altijd om vertaling met een commerciële touch, een goede keuze van de keywords, maar anderzijds ook inzicht in de markt en sector waarin het bedrijf in kwestie actief is. De producten en specificaties waren namelijk in het geval van BOONS FIS vrij technisch: denk aan hogedruksystemen, hygiëneapparatuur, vaat- en krattenwassers, vloerreinigers… geen probleem voor onze ervaren native vertalers! De bedrijfsterminologie van BOONS FIS is dankzij onze langetermijnsamenwerking en kennis van hun sector bij ons in veilige handen. Het dossier werd met het oog op het verkrijgen van subsidies ook voorgelegd aan Flanders Investment & Trade, een extra duwtje in de rug.

Een website of blog laten vertalen? Neem snel contact met ons op.

Wij geven je internationale groei een stevige boost!

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een reactie

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php