All-in voor B-aparthotels: copywriting en vertaling

B-aparthotel

Appartementen met service, hotel style. Perfect voor een kort of lang verblijf in Brussel, Den Haag en binnenkort ook Amsterdam. Bij B-aparthotels verblijf je als weekendgast, reiziger en stadsliefhebber in luxueuze, ruime appartementen met service, net als op hotel. Wij hebben het zelf ervaren, na een nauwe samenwerking voor hun nieuwe website. Want voor de meertalige content deed het management van B-aparthotels een beroep op de taalmakers van KDV – Language & More, voor de ontwikkeling op het Parijse webbureau MMCréation.

Engelse web copywriting

Na een uitgebreide briefing ging onze native Engelse SEO-copywriter aan de slag voor de groepssite en vijf aparte hotelwebsites, samen meer dan 50 webpagina’s. We voerden hierbij een keywordanalyse uit en volgende de wireframes van de webpartner. Na de uitgebreide copyfase volgde een reviewronde, zodat de Engelse teksten gefinaliseerd konden worden. Deze waren vervolgens klaar voor input in het cms.

Website vertaling Nederlands, Frans, Spaans en Duits

Een tweede fase bestond uit de vertaling van de volledige website naar het Nederlands, Frans, Spaans en Duits. Een kolfje naar de hand van onze native vertalers voor het web. Hotelwebsites vertalen vraagt enerzijds inzicht in de markt, sector en terminologie, alsook een flinke portie commerciële feeling en uitstekende (ver)taalvaardigheid. Op vlak van websitevertalingen voor hotels zijn we bij KDV – Language & More niet aan ons proefstuk toe. Dankzij onze jarenlange samenwerking met hotels en hun webpartners voelen onze copywriters en vertalers zich helemaal thuis in de hotelsector. Zo werken we ook samen met Stardekk, specialist in hotelsoftware en leverancier van de booking engine bij B-aparthotels

Met KDV – Language & More heeft B-aparthotels een duurzame taalpartner. De meertalige content is bij ons in veilige handen. Bij aanvullingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven voor matches en repetitions.

Meer weten over onze specialisatie rond content voor hotelwebsites? Neem snel contact met ons op.

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een antwoord

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php