Commerciële en marketing vertalingen

Spreek je klant aan in zijn meest vertrouwde taal

Commerciële flair laat zich niet zomaar vertalen; het vergt inzicht in de nieuwe markt, kennis van de specifieke cultuur en vertrouwdheid met de gevoeligheden in een bepaald taalgebied.

 

Onze native vertalers spreken niet alleen de taal, ze ademen de cultuur van je prospects. Ze vinden altijd de juiste woorden om jouw marketingdoelen optimaal te ondersteunen. Dat is ook meteen het geheim van onze uiterst efficiënte commerciële en marketing vertalingen. We wijzen je potentiële klanten foutloos de weg naar de door jouw gewenste (trans)actie. Jij bepaalt de strategie, wij houden ze moeiteloos overeind in ieder taalgebied.

 

Teksten vertalen met commerciële efficiëntie?

Vertalen voor marketing: een klusje voor specialisten

Onze marketeer/vertalers kennen hun stiel. Meer nog: ze omzeilen achteloos de valkuilen die opdoemen bij het omzetten van jouw commerciële tekst naar een andere taal. De doeltaal is hun instrument, jouw strategie hun partituur. Dit doen ze voor een brede waaier aan informatiedragers:

 

 • Mailings
 • Advertenties (mét uitgebreide SEO en SEA kennis)
 • Branding
 • Nieuwsbrieven
 • Blogberichten
 • Ebooks
 • Videoscripts
 • Brochures
 • Webteksten
 • Webshopcontent
 • You name it…

Commerciële vertalingen met de juiste tone of voice

Goed, we kennen dus je doelpubliek, meer nog: onze vertalers zíjn je doelpubliek. Ze buigen zich met toewijding over jouw doordachte tone of voice. Zo bekijken we hier wat er ook in de nieuwe taal zal werken en wat moet worden aangepast. Ook dit is levensbelangrijk voor het succes van jouw marketingstrategie. Onze commerciële en marketing vertalingen houden je prospect subtiel vast tot de overtuigingskracht zijn werk doet. We tutoyeren waar het mag en zijn formeel waar het moet. Zo oogst jij de goodwill die je zonder omwegen bij jouw commerciële targets brengt.

 

Je identiteit upgraden?

Misschien weet je al dat je lokale marketingstrategie onvoldoende zal werken voor je anderstalige klanten? Dan kan je bij ons terecht voor het creëren van een geheel nieuwe commerciële identiteit. Samen bekijken we welke troeven en kenmerken we belichten. Welke positie je ook ambieert in het nieuwe taalgebied: we helpen je aan de juiste slagzinnen en branding waarmee je onderneming, producten en/of diensten een beklijvende indruk zullen maken.

 

 

De klant heeft het laatste woord

Uiteraard kies je helemaal zelf hoe ver we hier samen in gaan. Bij KDV – Language & More heeft de klant altijd de touwtjes in handen. Onze commerciële en marketing vertalingen zijn steeds volledig aangepast aan jouw wensen en noden. Zo behoud je altijd de controle over je communicatie én je budget.

 

Vertalingen nodig? Contacteer KDV-Language & More.

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php