Copywriting commerciële productfiches voor AGePe

AGePe Logistics Software is expert in het ontwikkelen en implementeren van logistieke software. Ze bieden totaaloplossingen op vlak van administratieve en logistieke automatisering aan bedrijven actief in transport, expeditie, verhuizingen, groothandel, projecten en verhuur in België, Nederland en Duitsland. En om hun IT-taal om te zetten in heldere verkoopstaal, vertrouwt AGePe op de expertise van KDV – Language & More.

Copywriting & vertaling

Als specialist in copywriting en vertaling voor o.a. de IT-sector kennen we de software business door en door. Onze expertise kwam AGePe de voorbije jaren van pas bij de implementatie van hun logistieke software in Duitsland – we vertaalden en lokaliseerden hun volledige pakketten. Ook voor het schrijven van de maandelijkse nieuwsbrieven zijn we aan zet. Maar er is meer.

Commerciële productsheets schrijven

Binnen de AGePe-pakketten Transport, Expeditie en Verhuizingen werden het voorbije jaar nieuwe optionele modules ontwikkeld. Om die efficiënt in de markt te zetten, vroeg AGePe ons om commerciële productfiches te schrijven. Samen met een korte gebruikshandleiding en instructie worden die aan logistieke bedrijven ter beschikking gesteld.

Onze copywriter / technical writer schreef op basis van input van development en consultancy een reeks fiches om de verkoop te ondersteunen.  Specifiek ging het over:

“Mailorder – Offertes aanpassen & goedkeuren, easy peasy”

“MIC SMS – Het snelste en opvallendste communicatiemiddel”

“Move Maps geoplan – Future proof plannen voor elk verhuisbedrijf”

“Digitaal Planningsinfobord – Steeds de actueelste situatie op groot scherm”

“Whitevision scans – De primus van de crediteurenadministratie”

De opbouw van de fiches volgt een vaste structuur, die in een oogopslag de voordelen en gebruiksvriendelijke eigenschappen van de producten laten zien. Uiteraard ondersteund door aantrekkelijk beeldmateriaal en overgoten met een visueel sausje in herkenbare huisstijl, uitgewerkt door Reejeel.

 

 

 

Meer weten over het schrijven van commerciële productsheets of het vertalen van softwareproducten? De taalexperts van KDV – Language & More helpen je graag.

Contacteer ons

Geef een reactie

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php