Copywriting & Vertaling Vakbeurzen

Als Europees marktleider in de evenementensector organiseert Easyfairs vakbeurzen in België, Canada, Colombia, Denemarken, Duitsland, Finland, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Hun events Maintenance, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Secura, Empack, Welding Week en vele andere maken professionals binnen hun vakgebied future proof, door een weloverwogen mix van innovatieve technologie, kennisdeling en networking. Wij van KDV – Language & More zijn dankbaar en trots dat we sinds 2016 als taalpartner aan de zijde van Easyfairs mogen staan.

Meertalige websitecontent en meer

Wat ooit begon als samenwerking voor de Franse en Engelse vertaling van mailings en persberichten is uitgegroeid tot heus campagnewerk. Onze taalmakers staan in voor copywriting, vertaling en meer, telkens gedifferentieerd per doelgroep (exposanten/bezoekers):

  • Persberichten
  • Direct mailings
  • Postkaarten
  • Campagne- en beurswebsites
  • Salespresentaties
  • Teksten beurscatalogus
  • Interviews met sprekers en politici voor bijhorende conferenties

“Dat is exact de reden dat we het laten schrijven door jullie. Plots leest het enorm vlot en heb je zin om naar de beurs te komen!” Jeroen Arnouts, Marketing Event Manager

Recent leverden we de meertalige content af voor Transport & Logistics en Maintenance. Momenteel werken we aan de websiteteksten van GREEN, en in de pipeline zit copywriting voor de rebranding van nog een andere vakbeurs… coming soon!

Met KDV – Language & More heeft Easyfairs een duurzame taalpartner. De content is bij ons in veilige handen. Bij aanvullingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven voor matches en repetitions.

Meer weten over onze specialisatie rond copywriting en vertaling voor events?

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een reactie

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php