DIGItaalpartner van myFaro

Vertaalpartner KDV Language

MyFaro is een softwaretool voor financiële tussenpersonen, intelligent en 100% digitaal. Makelaars, verzekeringsagenten en financieel adviseurs krijgen dankzij myFaro een beter overzicht en inzicht in de financiële situatie van hun klanten. En daar mogen wij aan meewerken.

Wat in 2017 begon als een vertaalopdracht, is intussen uitgegroeid tot een duurzame samenwerking tussen myFaro en KDV – Language & More. Het softwarebedrijf werd dat jaar opgericht door Bart Vanhoutte en Wim Van Kerckhoven, die beiden kunnen terugvallen op meer dan 25 jaar ervaring in de technologische en de financiële sector. Steeds meer makelaars in Vlaanderen en Wallonië vertrouwen ondertussen op hun innovatief softwareplatform om hun adviesverlening te optimaliseren.

Reeds in de beginfase werd KDV – Language & More vaste vertaalpartner van myFaro, maar intussen zijn we zoveel meer dan dat. We zijn een online media partner, gaande van contentkalender en blogs tot mailings en een wekelijkse update van de online help tool in het Nederlands én het Frans – dit laatste doen we in madCap Flare en Lingo (technical writing).

Het grote voordeel van een vaste (digi)taalpartner, is het rijkgevulde vertaalgeheugen, wat de consistentie in stijl en terminologie van myFaro alleen maar ten goede komt.

Wil jij weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact op

Bron-foto myFaro

Geef een reactie

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php