Franken communiceert meertalig met KDV – Language & More

Franken.be

Meet the experts. And expect the unexpected. Typisch Franken, op en top innovatief, menselijk en duurzaam in standenbouw en de inrichting van showrooms en kantoren. Een filosofie die wij wel kunnen smaken. Bij KDV – Language & More kennen we hen al langer dan vandaag, en daar zijn we heel blij mee.

Websitevertaling & nieuwsbrieven

Het was begin 2017 dat we hun website voor het eerst vertaalden naar het Frans. Daarna kwam er Engels bij. Vervolgens meertalige nieuwsbrieven… en zo maakten wij ons de Franken doelgroep, stijl en terminologie helemaal eigen. Tot de dag van vandaag voelt het geweldig goed om hun activiteiten met meertalige content te mogen ondersteunen.

Recent investeerde Franken in een nieuwe website. En ja hoor, ook die Franse en Engelse teksten gingen door de handen van onze native webvertalers. Het vertalen van dergelijke teksten vraagt een combinatie van enerzijds een goede (ver)taalvaardigheid, SEO-expertise, alsook kennis van de markt en sector waarin het bedrijf actief is. Met KDV – Language & More heeft Franken een duurzame taalpartner, die aandacht heeft voor de diensten, terminologie en gebruikers voor wie de vertalingen bedoeld zijn. De bedrijfsterminologie van Franken is nu bij ons in veilige handen. Bij aanvullingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven voor matches en repetitions!

Wil jij ook weten hoe wij je duurzaam kunnen ondersteunen met copywriting en vertaling?

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een antwoord

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php