IT vertalingen: jouw IT content professioneel vertaald

Waarom een gespecialiseerd IT vertaalbureau?

Wereldwijd is het Engels de meest gebruikte taal voor IT gerelateerde content. Toch is je doelgroep ongetwijfeld divers en zijn je potentiële klanten absoluut geen homogene groep. Ook de niet-Engelstalige prospects moeten jouw boodschap glashelder ontvangen.

 

Vertalen voor de IT sector is één van de stokpaardjes van KDV – Language & More. We hebben de juiste kennis in huis om teksten rond iedere digitale toepassing correct om te zetten naar jouw doeltaal. Onze specialisten laten zich nog best omschrijven als ‘geeks met uitmuntende talenkennis’.

 

Die verregaande specifieke kennis is hoegenaamd geen overbodige luxe. IT vertalingen vormen een geheel eigen discipline binnen de vertaalbranche. Een gespecialiseerd ICT vertaalbureau garandeert je vertalingen die geen fractie inboeten aan de kwaliteit, relevantie en overtuigingskracht van jouw brontekst.

 

Ontdek ons brede aanbod voor IT vertalingen

 

Je knowhow drijft boven in iedere taal

De IT kennis en expertise die je doorgaans vol vertrouwen overbrengt als ondernemer, communicatiespecialist of marketeer moeten altijd overeind blijven. Ze moeten bovendrijven bij iedere interactie. Het is vaak verrassend hoe fundamenteel verschillend een gespecialiseerd jargon als IT-taal kan blijken in een andere taal. Niets is evident, waardoor ondoordachte vertalingen hun doel wel eens op bizarre wijze voorbij schieten. Wat wel vanzelfsprekend is, is de diepgewortelde IT kennis van onze experts.

 

Professioneel advies bij IT vertalingen

Heb je nood aan advies of ondersteuning bij het omzetten van jouw IT content? Dan kan je bij ons rekenen op actuele en uiterst professionele knowhow die aansluit bij het taalgebied dat jij verkiest. We zorgen er samen voor dat jouw boodschap en ideeën de autoriteit uitdragen die jouw onderneming nodig heeft om te scoren en te groeien.

 

We treffen jouw doel

Wil je inzichten en kennis delen in een mailing onder IT vakgenoten? Een lezing vertalen voor een internationaal congres? Of Heb je een nieuw ICT-gerelateerd product dat je in de spotlights wilt zetten? Het doel bepaalt de toon die onze professionals hanteren bij jouw vertaling op maat.

 

  • Commerciële IT vertalingen: We raken de juiste snaar in ieder taalgebied
  • Vertalingen gericht op anderstalige IT professionals: Je kennis en expertise oogsten bijval en zelfs ontzag.
  • Instructies, handleidingen, manuals… : Jouw boodschap wordt omgezet in uiterst helder en duidelijk leesvoer in de door jouw gekozen taal.
  • Apps en softwarevertalingen: We gidsen gebruikers met vaste hand doorheen al jouw toepassingen.

 

SEO, SEA: vertalen over machines, voor machines

KDV – Language & More rekent diverse webdesign bedrijven en digital marketing agencies onder haar uiterst tevreden klanten. Een digitale omgeving is onze comfort zone. SEA en SEO vertalingen kennen voor ons geen geheimen, ze vormen een belangrijk onderdeel van ons vak. Daarnaast schrijven en vertalen we ook voor apps en diverse software ontwikkelaars. Onze kwaliteitsvolle service bij IT vertalingen is dus meer dan een boutade: het zit in ons DNA.

Vertalingen nodig? Contacteer KDV-Language & More.

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php