Je website vertalen met KDV – language: snel én uiterst professioneel!

Native speakers spreken de taal en kennen de markt

Je website vertalen is strategisch vaak een uitstekende keuze: Je verbreedt immers de horizonten van jouw onderneming exponentieel. Met ondertussen massa’s websitevertalingen op de teller, is KDV – Language & More niet alleen de perfecte partner om jouw doelgroep te verruimen; we raken ook gegarandeerd de juiste snaren.

 

Onze native speakers ademen de cultuur van je potentiële klant en zijn doordrongen van zijn gebruiken. Kortom: ze kennen jouw nieuw aangeboorde markt als hun broekzak.

 

Je website laten vertalen door professionele native speakers

 

Vertalen, webshop, contentcreatie, SEO/SEA

Bij KDV – language & More verstaan we de kunst om jouw toon minutieus over te zetten naar de doeltaal. Maar daar houdt het niet op: We zijn thuis in het creëren van content in een brede waaier aan formaten en kennen de kneepjes van het vak bij ieder aspect van jouw contentstrategie. Je webshop, app of website vertalen draait immers om zoveel meer dan het louter omzetten van woorden:

 

  • Online exposure vergroten: SEO, SEA, metadata, analytics… De optimalisatie voor zoekmachines in jouw gewenste taal kent voor ons geen geheimen.
  • Webshopvertalingen: We zetten ook je virtuele winkel op de kaart, mooi in het zicht van jouw potentiële klanten. Webshop copy vertalen is een vak op zich.
  • Jouw formaat, jouw CMS: Wil je een websitevertaling in het door jouw gekozen formaat? Blijf je graag werken in je vertrouwde Content Management Systeem? Welk formaat je ook verkiest: onze hoge kwalitatieve lat blijft altijd gehandhaafd.

 

Transcreatie: creatieve vertalingen voor een optimaal resultaat

Bij het vertalen van websites hoort ook het creëren van teksten met commerciële en inhoudelijke meerwaarde. Reken daarvoor op onze native speakers. Zij weten exact waarnaar jouw doelpubliek op zoek is. Ze trekken hun aandacht en sturen hen richting de door jouw beoogde actie. Transcreatie staat immers voor: ‘translation’ en ‘content creation’. Samen vormen ze een uiterst doeltreffende mix.

 

Ruim 20(!) talen, heen en terug

Wie bij ons aanklopt, verzekert zich meteen van een imposante hoeveelheid aan opties. In elk van de ruim 20 talen die we ter beschikking stellen, vinden we probleemloos de juiste woorden om jou doel te realiseren. De doeltaal is doorgaans ook de moedertaal van onze vertalers, de brontaal beheersen ze tot in de puntjes. Zo hanteren we altijd de tone of voice die jouw doelgroep vertrouwen inboezemt én overtuigt.

 

We werken in alle mogelijke richtingen. Ook je website vertalen uit deze 20 talen naar het Nederlands of weer een andere taal, is dus een kolfje naar onze virtuele pen.

 

Vlotte websitevertalingen in een fijne en open samenwerking

In een efficiënte en doortastende verkenningsronde peilen we naar je doel en wat we voor jou kunnen betekenen. We luisteren met veel plezier en expertise naar jouw verhaal. Dit is wellicht de enige fase waarbij wij, zij het heel even, zwijgen in alle talen.

 

Vervolgens mag je bij ons rekenen op een vlot en correct samenwerkingsverloop, transparante communicatie en verrassend snelle oplevering van de vertaalde content.

Vertalingen nodig? Contacteer KDV-Language & More.

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php