Laten we het eens over je website hebben

KDV-Language & More

Wat voel je wanneer je naar je website kijkt? 100% tevreden? Laat je ‘m trots aan iedereen zien? Doen je bezoekers wat jij wil dat ze doen? En is alle informatie wel up-to-date?

Nee? Dan is het misschien tijd om het eens over je website te hebben.

Zie je online aanwezigheid als een digitale eerste indruk. Als jij daar niet content mee bent, en je site geen weerspiegeling is van jouw bedrijf, is het tijd om hem eens goed aan te pakken. Tijd voor een make-over.

Velen denken dat een re-design vooral gaat om een fantastische nieuwe look. En hoewel een zwierig design en knappe snufjes alvast helpen om de aandacht van je bezoekers te trekken, is het de copy die verkoopt. Eens je die aandacht vasthebt, moet je hem ook vasthouden. Dat doe je met sterke teksten.

Geen taalvirtuoos? Geen tijd? Geen zin? Aha. Wat jij nodig hebt is een leverancier van overtuigende, prikkelende en heldere teksten. Een copywriter. Het is simpel. Jij weet wát je wil vertellen, een copywriter weet hoe. Hallo, aangenaam. Copywriter van KDV Language & More hier. Ik vertel je even welke meerwaarde wij tekstschrijvers je kunnen bieden.

Doordachte copy is essentieel voor SEO

Search Engine Optimisation is key om op te vallen in de jungle die het internet tegenwoordig is. Voor bezoekers op je website belanden (en overtuigd worden door je aanbod), moeten ze je vinden. Copywriters maken je copy leesbaar voor zoekmachines en gebruiken rake keywords, (meta)tags en -beschrijvingen strategisch. Zo verschijn jij in de resultaten, en breng je de juiste klanten weer een stapje dichterbij.

Conversie

Dat jij je business en producten als geen ander kent, daar twijfelt niemand aan. De taak van de copywriter is om ze te verkopen. De kenmerken van je aanbod vertalen naar voordelen die de lezer laten denken, “Ja, dat is exact wat ik nodig heb!” Onderbouwd. We schrijven niet zomaar wat. Jouw bezoekers moeten begrijpen wie je bent, wat je doet en waarom zij je nodig hebben.

Professioneel en helder

Een mens heeft een korte aandachtspanne, daar moeten we dus zo snel mogelijk vat op krijgen. Een copywriter schrijft pakkende en prikkelende teksten, maar ook to-the-point. Je website is een weergave van jouw expertise. Jij wéét waar je het over hebt. Professioneel, in de tone-of voice die je wenst. Graag een kwinkslag hier en daar? Een vleugje humor? Of hou je het liever formeel? No problemo. U vraagt, wij schrijven. Grammaticaal correct, uiteraard.

Overtuigd dat de teksten absoluut geen bijzaak zijn op je website? Klaar om je lezers een boodschap te brengen die hen vastpakt? Wil je die broodnodige update van je website eens écht goed aanpakken?

Ja, ik heb nieuwe webteksten nodig!

Geef een reactie

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php