Meertalige online content voor DCM EMBA – toch wel technisch!

dcmemba

Your Liquids, Our Metering & Control Expertise. Het motto van DCM EMBA uit Waarloos. Synoniem voor +90 jaar ervaring met technische installaties en liquid handling. Laadsystemen, skidbouw, tankfittings, niveau- en temperatuurmeting, automatisering… hun dada, en wij het taalkundig verlengstuk om de techniciteit helder te vertalen voor hun target groups. Want in opdracht van www.westsite.be schakelen we mee voor hun meertalige content.
– en temperatuur meting, automatisering, tankfittings en nog veel meer.

Technische (seo-)vertalingen

Recent realiseerden we websitevertalingen naar het Frans en Engels. SEO-vertalingen, voorafgegaan door keyword research voor de gewenste doelregio’s. Deze integreerden we tijdens de Franse en Engelse vertalingen.

Technisch, commercieel, creatief: dat moet meertalige content in dit vakgebied zijn. Het vraagt om een mix van native (ver)taalvaardigheid én kennis van de markt en sector waarin het bedrijf actief is. Met KDV-Language & More heeft DCM EMBA een duurzame vertaalpartner, die aandacht heeft voor de producten, terminologie en gebruikers voor wie de vertalingen bedoeld zijn. De bedrijfsterminologie is nu bij ons in veilige handen. Bij aanvullingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven voor matches en repetitions.

Meer weten over onze specialisatie rond technisch en creatief vertalen van websites en meer?

Neem snel contact met ons op. Wij geven je groei een stevige boost!

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een antwoord

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php