Meertalige webshop voor Dejond – Metal Matters

Dejond - KDV - Language & More

De nieuwe webshop van Dejond staat online! KDV – Language & More mocht het marketingteam bijstaan met SEO-copywriting en vertaling, en daar zijn we dankbaar voor. Wat een bedrijf: metaal op maat sinds 1901, doe dat maar eens na. Dejond is dé Belgische referentie op vlak van non-ferrometalen, bouwsystemen en bevestigingssystemen alsook producent en exporteur van Tubtara® blindklinkmoeren. Aan hun technisch hoogstaande producten en dito diensten voor de maakindustrie gaven wij graag een kwaliteitsvolle meertalige, online schwung.

All-inclusive digiTAAL

Fase 1 – Na een verkennend gesprek gingen we aan de slag: interview, onderzoek buyer personas, keyword research… met al deze input kwamen de Nederlandse SEO-teksten voor de nieuwe website/webshop tot stand. Er was veel bestaande content, die werd waar mogelijk geïntegreerd. Na een reviewronde ging Dejond aan de slag met vormgeving en input cms.

Fase 2 – SEO-vertaling naar het Frans. Bestaande terminologie en de productdocumentatie werden gescreend en achter de schermen in een vertaalgeheugen gegoten. Net daarin schuilt onze kracht: starten met SEO-copy, diep inzicht krijgen in het bedrijf en deze kennis vervolgens ook inzetten bij websitevertalingen door native speakers. Want een doelgerichte lokalisatie van een website/webshop loont, rekening houdend met het doelpubliek en SEO.

Een website of webshop vertalen vraagt enerzijds om een goede (ver)taalvaardigheid en anderzijds een voeling met de markt en sector waarin een bedrijf actief is. Met KDV – Language & More heeft Dejond nu een toegewijde taalpartner in het web en technisch segment. Hun bedrijfsterminologie is bij ons in veilige handen. Bij terugkerende online en offline vertalingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven voor matches en repetitions. To be continued…

Meer weten over onze specialisatie rond website of webshop vertalingen? Neem contact op

www.kdv-language.be, jouw digitTAALpartner

Geef een reactie

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php