Meet & greet drijvende kracht Katrien De Vocht

Katrien De Vocht

In de kijker lopen is niet haar ding. Liefst focust Katrien op de klant met haar onuitputtelijke inzet, energie, loyaliteit en bescheidenheid, maar voor 1 keertje… laten we het eens over haar hebben.

Vanuit een passie voor taal en digitaal richtte Katrien in 2012 KDV – Language & More op, hét taalbureau van vandaag en morgen. Als vurige ondernemer was en is ze nog steeds vastbesloten om het verschil te maken voor bedrijven en organisaties waarin ze sterk gelooft.

Klanten laten excelleren in online en offline taalgebruik en hen zo te helpen groeien, dat zit in het DNA van KDV – Language & More. De ingrediënten hiervoor? Kwaliteitsvolle ‘native’ copywriting, vertaling en meertalige communicatie. Vertaal- en copywritewerk is de kern van het hele verhaal, maar daarnaast levert KDV – Language & More op vraag van klanten ook aanvullende diensten. Zo denken we proactief en groeien we mee met ons cliënteel.

Doeltreffende taal, zonder veel blablabla

Dé sterkte van Katrien? Dat is ongetwijfeld het kunnen ‘lezen’ van de klant en vervolgens de noden zonder veel blabla omzetten in doeltreffende taal, volgens deadline en budget. Ze is vastberaden om van KDV – Language & More een blijvende brand te maken, en de eerste mijlpaal zit eraan te komen: 10 jaar in 2022!

Zowel op vlak van copywriting als vertaling ziet het er goed uit. Meer van dat, met de puntjes op de i om aan de kwaliteitsstandaarden te blijven voldoen. Bijscholen, trends opvolgen, wendbaar meegaan in steeds specifieker wordende vragen en daaruit nieuwe, innovatieve diensten ontwikkelen… op dat elan zetten wij verder.

“Waar een wil is, is een weg. Je bent de ambassadeur van je eigen carrière en je komt een heel eind als je je openstelt, hard werkt en ook nog voldoende geniet – de balans zoeken. Alles is mogelijk met het juiste team.” –Katrien De Vocht

Dat team van trouwe sidekicks heeft Katrien intussen rondom zich verzameld. Gaandeweg leerde ze een team te ‘leiden’ en ook op vlak van HR de nodige ondersteuning te bieden.

Daarnaast moet deze energieke bedrijfsleider ook leren om af en toe een rustpunt in te lassen. Die rust zit voor haar in kleine dingen: een babbel met mensen die ze graag ziet, piano spelen, decoreren en lezen…. bij een goed glas wijn. Vaak en veel sporten in de buitenlucht houdt haar fysiek en mentaal fit, net zoals de home sauna en meermaals per jaar een trip naar de bergen.

Oh, en wist je trouwens dat Katrien ook lid is van het bestuur van Voka Lokaal Kempen Oost? Ze vertegenwoordigt industriezone Hoge Mauw Arendonk, onze homespot dus. Sparren met Katrien? Ook dat kan hier!

Geef een reactie

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php