Meet & greet senior project manager Kerstin Van Gorp

Senior projectmanager Kerstin Van Gorp

Senior project manager Kerstin kwam in 2016 bij KDV-Language & More terecht vanuit een gedeelde passie voor taal en vertalen. Ze begon haar carrière bij ons als freelancer, in combinatie met een opleiding Vlaamse Gebarentaal.

“Gepassioneerd door talen en vertalen leef ik me hier uit. Reviseren, variëren, controleren, herformuleren: helemaal mijn habitat. En altijd met de puntjes op de i!” – Kerstin Van Gorp

Intussen doet Kerstin alles wat met project management te maken heeft: aanvragen verwerken, klanten adviseren, aansturen vertalers en revisoren, quality control, leveringen en ‘dienst na verkoop’. Bij gelegenheid is ze taaltrainer en kruipt ze in de pen als copywriter.

Kerstin wordt helemaal blij van vertalen, dus als er naar het Nederlands moet worden vertaald, staat ze op de eerste rij. Daarnaast hebben Duits, Italiaans, Engels én Vlaamse Gebarentaal geen geheimen voor onze collega. En zelfs een un petit peu de Français is geen probleem.

What’sup?

Als Kerstin niet aan het vertalen is, kan je haar op het water vinden als SUP-fan (stand up paddling) of in Italië, waar ze graag proeft van de gastronomie, de taal en de landschappen. Dat laatste doet ze bij voorkeur met haar man, 3 toffe kids en trouwe viervoeter.

 

Geef een reactie

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php