Ontvang snel jouw gedetailleerde offerte voor vertaling

Transparant, correct en representatief

Wil je snel en vrijblijvend zicht krijgen op hoeveel jouw professionele vertalingen zullen kosten? Vraag naar jouw offerte voor vertaling telefonisch, via mail of op deze website en binnen enkele uurtjes weet jij waar je aan toe bent. Onze offertes worden nauwkeurig opgesteld en geven je een representatief beeld op de prijs die je uiteindelijk betaalt: Accuraat en helder dus, net als onze vertalingen. Zo weet jij exact hoe onze prijs wordt berekend en wat je opties zijn.

 

Samen komen we tot een gestroomlijnde prijsafspraak waar alle partijen tevreden kunnen achterstaan. Uiteraard beantwoorden we in alle openheid ook iedere vraag die je ons verder nog wilt stellen.

 

Ontvang snel je accurate offerte op maat

 

Expertise garandeert juistheid

De snelheid waarmee wij je onze accurate offerte voor vertaling toesturen, heeft alles te maken met de brede expertise die we met de jaren hebben opgebouwd. Hierdoor hebben we vaak aan een half woord genoeg om een juiste inschatting te maken omtrent werkuren en workload.

 

De deskundigheid van onze native vertalers in combinatie met geavanceerde vertaalsoftware, maakt dat onze prijs uiterst concurrentieel zal blijken. De meerwaarde van onze vertalingen voor jouw onderneming ligt doorgaans een pak hoger dan onze prijs laat vermoeden: ook dit is een logisch gevolg van gezond perfectionisme, gekoppeld aan tonnen ervaring.

 

Vertaalofferte op maat

Iedere tekst is een uniek werkstuk. Daarom vind je bij ons geen gestandaardiseerde formule of routineuze benadering: we maken onze offerte helemaal op maat van jouw opdracht. Telkens gaan we op zoek naar de meest efficiënte manier om jouw doelen te koppelen aan onze inzet.

 

Bij ons krijg je de ruimte om de accenten daar te leggen waar jij ze wilt. We rekenen je dus geen ongevraagde kosten aan, maar nemen jouw bekommernissen mee in onze inschatting. Graag een diepgaand creatief proces? Intensief pingpongen en feedback uitwisselen in een gezamenlijk traject? Of heb je gewoon een letterlijke anderstalige kopie nodig? De arbeidsintensiviteit van een vertaling bepaalt veel en is bij ons flexibel te bepalen. Dat merk je aan iedere vertalingsofferte.

 

Vrijblijvend voor de klant, bindend voor ons

Met het ontvangen van een offerte voor vertaling ben je natuurlijk helemaal vrij om zelf te beslissen of je met ons wil werken. Ze houdt voor jou dus geen enkele verplichting in. Voor ons ligt dat anders: wij houden ons correct aan de prijszetting die jij ontvangt. Iedere eventuele wijziging is onderbouwd en wordt eerst met de klant afgetoetst.

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php