Kalender groepstaaltrainingen september 2019

Opfrissingscursus Duits, Frans, Engels of Nederlands

 

Doel?

Je talenkennis een boost geven tijdens een interactieve opfrissingscursus. Want hoe beter je een taal beheerst, hoe beter je erin communiceert. En dat heeft gegarandeerd invloed op het imago van het bedrijf waarvoor je werkt, en op de verkoopcijfers. In deze cursus scherp je jouw kennis van de basisregels weer aan en krijg je een volledig overzicht van de belangrijkste kenmerken van de taal.

 

Voor wie?

Iedereen die graag even een duik neemt in een verfrissend taalbad. Een eerste initiatie in de taal heb je al achter de rug, en een gezonde dosis enthousiasme mag zeker niet ontbreken.

 

Waar en wanneer?

–          Vrijdag 06/09: Duits

–          Vrijdag 13/09: Frans

–          Vrijdag 20/09: Engels

–          Vrijdag 27/09: Nederlands

 

Alle opleidingen vinden plaats in ons opleidingslokaal (Industrieterrein Hoge Mauw 911 te Arendonk) en starten telkens om 09.00 uur. We ronden af omstreeks 16.00 uur.

 

Lesmateriaal?

Na een dag vol taal ga je naar huis met een syllabus alsook een handige grammaticawijzer die je meteen on the job kan inzetten.

 

Prijs?

€290,00 excl. BTW, inclusief broodjeslunch

 

Groepsgrootte?

De maximale groepsgrootte bedraagt 10 personen per taal. Op die manier willen we ervoor zorgen dat alle cursisten voldoende ruimte krijgen om vragen te stellen en persoonlijke feedback te verwachten. Indien een week voor de training minder dan 3 personen zijn ingeschreven, gaat de opfrissingscursus niet door. Je krijgt dan persoonlijk bericht.

 

Inschrijven?

Stuur een mailtje met je gegevens en de gewenste cursus naar Eva Heynen, via eva@kdv-language.be

 

We kijken alvast uit naar je komst!

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php