Februari in het teken van opfrissing talenkennis

Taaltraining Nederlands, Engels, Duits, Frans

Januari: de maand van goede voornemens. Februari: de maand waarin goede voornemens sneuvelen. Zet je beste beentje voor om de ‘traditie’ te doorbreken en behaal je doelen. Een van de veel gehoorde goede voornemens is bijvoorbeeld een nieuwe taal leren. Maar wat denk je van een opfrissing van je talenkennis? Dat kan in februari, bij KDV – Language & More.

Laagdrempelig

Een aangename dag vol taalweetjes en praktische oefeningen. Dat krijg je voorgeschoteld op de Vaardige Vrijdagen. KDV – Language & More organiseert namelijk elke vrijdag in februari een opfrissingscursus. Duits staat reeds in de startblokken en is klaar om Nomanitiv, Genitiv, Akkusativ en Dativ van onder het stof te halen.

Concurrentievoordeel

Een handige grammaticawijzer toont ons de weg en doorheen de dag loodsen we jou naar een betere taalbeheersing. Want met een extra taal kun je een groter doelpubliek aanspreken, wat jou een concurrentievoordeel oplevert en zich laat merken in de verkoopcijfers.

De meest courante talen van België komen aan bod tijdens onze Vaardige Vrijdagen. Je kan je inschrijven voor alle cursussen of slechts eentje volgen om je volledig onder te dompelen in een verfrissend taalbad.

Vaardige Vrijdag

De opfrissingscursus neemt quasi een dag in beslag, waarbij we met een grove (maar grondige) borstel over de talenkennis gaan. Eerst herhalen we de theorie om jou vervolgens aan het werk te zetten. Want enkel oefening baart kunst. Verwacht je niet aan een schoolse omgeving maar aan een aangename leeromgeving waarin de koffie reeds klaar staat.

Helemaal overtuigd?

Neem een kijkje op onze website voor de data van de opfrissinscursussen Duits, Frans, Engels en Nederlands. Inschrijven? Stuur een mailtje met jouw gegevens naar Eva Heynen, via eva@kdv-language.be.

Wij kijken alvast uit naar jouw komst! Tot snel!

Geef een reactie

css.php