Over ons

 Small team, big ideas, huge service

 

KDV vertalingen

Wij zijn taalmakers. We luisteren naar je verhaal en dat van je business. En we zetten het om in doeltreffende taal. We gaan ook mee op the digital highway. We innoveren en investeren om je nog beter te kunnen helpen. Ik ben vastbesloten om KDV samen met mijn team uit te bouwen tot een bijzondere en blijvende brand. Een geliefde taalpartner zijn voor bedrijven en organisaties waarin we sterk geloven en die ons inspireren: dat is de kracht, vandaag en morgen. Katrien De Vocht

Dynamisch in vertaling en copywriting

KDV – Language & More is het resultaat van passie en ervaring in de taalsector én een kijk over de grenzen van het eigen vakgebied. Meertalige pluimen werden verdiend in de IT-branche en het technisch segment. In 2012 werden vertaling en copywriting omgezet naar het schaalniveau van een deftig vertaalbureau. Taalbloed kruipt namelijk waar het niet gaan kan.

Vertaal- en copywritewerk is de kern van het hele verhaal, maar daarnaast leveren wij op vraag van onze klanten ook aanvullende diensten. Zo denken we proactief en groeien we mee met ons cliënteel, zoals vervat in ons Credo. Onze activiteiten worden aangestuurd vanuit ons kantoor te Arendonk (regio Turnhout – provincie Antwerpen), waar we zorgvuldig over de kwaliteit waken. Ons intern team staat klaar, samen met onze 230 freelance vertalers, copywriters, revisoren en technische experts.

 

Samen groeien?
Word nu klant en geniet van de vele voordelen en kortingen!

 

Offerte aanvragen

Een doordachte mix van persoonlijke service, efficiëntie en kwaliteit. Die willen we je vanaf dag 1 laten voelen. Elke klant is voor ons bijzonder.

Katrien Zaakvoerder

Gepassioneerd door talen en vertalen leef ik me hier uit. Reviseren, variëren, controleren, herformuleren: helemaal mijn habitat. En altijd met de puntjes op de i!

Kerstin Projectmanager (Nederlands - Duits - Italiaans)

De juiste content op het juiste moment. Zo draag ik je boodschap uit. De vorm kies jij, de frequentie ook.

Sijmen Copywriter Nederlands

Met 10 jaar vertaalervaring weet ik wat jouw bedrijf nodig heeft. Als partner van KDV - Language & More draag ik ons kwaliteitslabel in Duitsland verder uit.

Ingmar Projectmanager Duitsland

css.php