Project in de kijker: websitevertaling Vakantiehuis Fabiola

KDV - Language & More - websitevertaling Vakantiehuis Fabiola

Vorig jaar kropen we in de pen voor de nieuwe website van Vakantiehuis Fabiola. We zijn nog steeds trots en dankbaar dat onze Vlaamse SEO-copywriter mocht bijdragen aan het verhaal van deze inspirerende organisatie. Onlangs klopte het team opnieuw bij ons aan. Dit keer voor de lokalisatie van de website naar het Frans.

SEO-vertaling Frans

KDV – Language & More zorgde voor een websitevertaling vanuit het Nederlands naar het Frans, inclusief keywordonderzoek voor een optimale SEO-vertaling. Het vertalen van websites vraagt een combinatie van enerzijds een goede (ver)taalvaardigheid en een commerciële inkijk en anderzijds kennis van de markt en sector waarin de organisatie actief is. Met KDV-Language & More heeft Vakantiehuis Fabiola een duurzame vertaalpartner, die aandacht heeft voor de terminologie en gebruikers voor wie de vertalingen bedoeld zijn.

Over Vakantiehuis Fabiola

Vakantiehuis Fabiola is een uniek vakantiecentrum in Vlaanderen voor groepen, gezinnen en families, met bijzondere aandacht voor kinderen en jongeren met een fysieke of mentale beperking. ‘Ontzorgen’ zit in hun DNA, net zoals persoonlijke service en continue innovatie om gezinsvakanties onvergetelijk te maken, in aangepaste accommodaties voor zorgbehoevenden.

Bij KDV – Language & More dragen we de zorgsector een warm hart toe. We zijn trots op onze bijdrages – copywriting en vertaling – aan onder andere Curaedis, CareAssist, uniZ.org en BOKS vzw.

Meer weten over onze specialisatie rond het SEO-vertalen van websites voor de zorgsector? Neem snel contact met ons op. Wij geven uw groei een stevige boost!

www.kdv-language.be, voor sterke en meertalige content

Geef een reactie

css.php