Pssst… heb je de luxebrochure ‘Helden van het Shoppingcentrum’ al gezien?

Copywriting - KDV - Language & More

Het handelscentrum van je gemeente versterken, hoe doe je dat? Elke gemeente heeft daarvoor een eigen invulling. De gemeente Mol lanceerde onlangs een wel heel bijzondere campagne: een heldencatalogus, met de Molse handelaars in de kijker. KDV – Language & More was taalpartner van dienst voor redactie en copywriting.

Copywriting magazine

Om het magazine te vullen, wilde Mol graag mooie en passende teksten om de Molse handelaars en hun favoriete product in de spotlights te plaatsen. Dit met de focus op ambacht, vakkennis en een persoonlijke relatie met de klant. Met deze input gingen we aan de slag.

Taalmaker Kerstin interviewde meer dan 50 handelaars en schreef de teksten op basis van de gesprekken en bijhorende foto’s. Na een reviewronde waren de teksten dik in orde voor publicatie. Een superleuke job, goed voor enkele weken dankbaar schrijfwerk! We zijn samen met Mol trots op het resultaat.

Een voorsmaakje

En de introductie… die ging zo:

Onze handelaars, echte helden

Het is goed leven, werken én shoppen in Mol! Onze lokale handelaars zetten de toon. Met hart en ziel baten zij elke dag hun winkel, kapperszaak, café of restaurant uit. Het aanbod was nog nooit zo divers, de service nog nooit zo groot.

Wat ze gemeenschappelijk hebben? Hun puurheid, passie en vakkennis. Een tikkeltje ambachtelijk, steeds met de glimlach. Door hun persoonlijke aanpak voelt elke klant zich welkom. Onze handelaars zijn echte HELDEN. Ze brengen leven en gezelligheid in het kloppend hart van Mol. Ze maken van je bezoekje een echte BELEVING. In dit luxemagazine is het woord aan onze handelaars. Ontdek hun favoriete producten en ga zeker eens langs. Shopping time, buy local!

_________________________________________________________________________________

Ook redactieondersteuning en copywriting nodig voor jouw brochure, magazine?

Een campagne voor jouw gemeente uitwerken?

Contacteer ons vandaag nog!

Geef een reactie

css.php