Copywriting

Verpakken met impact. DECA doet het. Al meer dan 40 jaar helpt de groep consumenten verleiden met innovatieve verpakkingen voor de voedingsindustrie. En om al dat straf werk beter naar buiten te brengen, investeerde DECA in een nieuwe website én kwaliteitsvolle SEO content. Voor web copywriting klopte het marketing team aan bij KDV – Language & More. Na het schrijven van de website kregen we ook de website vertalingen naar het Frans, Engels en Duits toevertrouwd.

 

Met staalconstructiebedrijf Smulders Eiffage hebben we een fijne samenwerking voor copywriting van het personeels- en klantenmagazine ‘Passion’, inclusief projectopvolging en interviews met medewerkers verspreid binnen Europa. Het magazine wordt ook telkens vertaald in het Engels en Pools.

 

Als je klinkers en tuinmateriaal wil kopen, ben je welkom bij Tuinmaterialen Meynen. Zij kozen voor KDV – Language & More als taalpartner voor SEO-copywriting van hun website en webshop. Een opdracht die we met veel plezier zijn aangegaan.

 

Belgen en een eigen huis bouwen, dat gaat hand in hand. De Belg wordt immers niet zomaar met een baksteen in de maag geboren, maar als het afhangt van Infobeton, is het beton. Als specialist in beton voor nieuwbouw of renovatiewerken, bieden zij advies op maat aan. We zijn dan ook blij om te mogen aankondigen dat wij hun SEO-copywriting mochten verzorgen.

 

Onze copywriter mocht zich volledig uitleven voor de website van Magrometal, specialist in inox en aluminium laswerken en constructiewerken. De SEO-copywriting werd tot in de puntjes in orde gebracht. We zijn Magrometal dankbaar voor leuke opdracht!

 

Stubbe, expert in draai- en freeswerk, heeft onze hulp ingeschakeld voor SEO-copywriting van hun website. We namen de opdracht met beide handen aan en zijn dankbaar dat we dit project voor hen tot een goed einde hebben mogen brengen.

 

Acol verkoopt sinds 1984 smeermiddelen, smeeroliën, motorolie, industriële gassen, aircogas en ballongas. Wij kregen de goedkeuring om SEO-copywriting van hun website te verzorgen en vervolgens de lokalisatie naar het Frans uit te voeren.

 

Buermans, een krak in het lossen en laden van schepen met nu een duidelijk website die SEO-proof is dankzij de copywriters van KDV – Language & More. Vervolgen mochten we onze handen uit de mouwen steken om de websiteteksten te lokaliseren naar het Engels en het Frans.

 

De gebruiksvriendelijke douanesoftware Winsad werd leesklaar gemaakt voor de websitebezoekers dankzij de copywriters van KDV – Language & More. Zij zorgden immers voor SEO-copywriting van de website. Later mochten we ook nog de lokalisatie naar de het Engels en het Frans verzorgen.

 

Rent a Lounge staat garant voor een uniek concept met klassevol meubilair, aangepaste decoratie en sfeervolle verlichting. Onze copywriters bij KDV – Language & More waren opgetogen om in samenwerking met Innomedio de SEO-optimalisatie van hun website te mogen verzorgen.

 

Voor de website van het toonaangevend en kwaliteitsvol productiebedrijf Gewadrupo – specialist in het drukken en afwerken van boeken, magazines, folders, posters, leaflets – verzorgden we SEO-copywriting in het Nederlands.

 

Bij Curaedis komt duurzame zorgverlening op de eerste plaats. Zij zorgen voor innovatieve maatoplossingen die een antwoord bieden op de steeds stijgende vraag naar kwalitatieve zorgdiensten. KDV – Language & More bood een helpende hand in de vorm van de Nederlandse copywriting. En dat niet alleen voor de hoofdwebsite maar ook voor de rest van de Cureadis familie: Alpeau, CareAssist en UniZorg.

css.php