Al enkele jaren vertalen wij technische handleidingen, productsheets en website content voor productie en marketing bij Soudal. Vertalingen naar het Frans, Duits, Engels, Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch en veel meer. Dankzij uitgebreide vertaalgeheugens zit de klant safe op vlak van consistentie in stijl en terminologie.

 

Met staalconstructiebedrijf Smulders Eiffage hebben we een fijne samenwerking voor technische vertalingen naar het Engels, Frans, Duits en Pools. Verder staan wij ook in voor HR-gerelateerde vertalingen, alsook voor copywriting en vertaling van hun personeels- en klantenmagazine ‘Passion’, inclusief projectopvolging en interviews met medewerkers verspreid binnen Europa.

 

Verpakken met impact. DECA doet het. Al meer dan 40 jaar helpt de groep consumenten verleiden met innovatieve verpakkingen voor de voedingsindustrie. En om al dat straf werk beter naar buiten te brengen, investeerde DECA in een nieuwe website én kwaliteitsvolle SEO content. Voor website vertalingen naar het Frans en Engels klopte het marketing team aan bij KDV – Language & More.

 

De revisie van batterijen voor de elektrische fiets, daar zit serieus wat business in. E-Accu was er snel bij om zich hierin te specialiseren in Nederland. Na hun nationaal succesverhaal, zijn ze ondertussen ook actief in Vlaanderen, Wallonië en Duitsland, bijgestaan door de taalspecialisten van KDV – Language & More. Onze samenwerking: vervlaamsen van de website en webshop, vertalen en lokaliseren naar het Duits en Frans.

 

Facilicom is een van de bekendste spelers in de wereld van de facilitaire dienstverlening. Het bedrijf is actief in de schoonmaak, catering, security, gebouwenonderhoud en facilitair management. Wij kregen de kans om hun website en subsites te vertalen naar het Frans, alsook ondersteuning te bieden bij de input in het cms en online testing.

 

Een vakbeurs organiseren op maat… Artexis-Easyfairs doet het graag en goed. Vraag en aanbod ontmoeten elkaar op deze technische beurzen. KDV – Language & More draagt een steentje bij aan de vakbeurscampagnes met copywriting het Nederlands, en met vertalingen van documentatie naar het Frans en Engels.

 

 

Als marktleider in tijdsregistratie en elektronische beveiliging leest GET de tijd als geen ander. Voor deze klant vertaalt KDV – Language & More verschillende handleidingen, klantencases, webpagina’s alsook de release notes van tijdsregistratietool Primetime.

 

 

Stardekk is online applicatiespecialist. Met een brede waaier aan toepassingen Cubilis en Restobooker – online reservatiesoftware voor hotels en restaurants – lanceert Stardekk innovatieve oplossingen om administratie te vereenvoudigen. KDV – Language & More is partner voor softwarevertalingen van het Nederlands en Engels naar Frans, Duits, Italiaans, Spaands, Fins, Zweeds, Noors, Deens, Russisch en Japans.

 

Credon is marktleider in de Benelux met QlikView en Business Intelligence oplossingen op maat. Een grote hoeveelheid data toegankelijk maken? Dat kan vanaf nu op een snelle en eenvoudige manier dankzij Credon. Als betrouwbare taalpartner staat KDV – Language & More aan hun zijde met gespecialiseerde vertalers in de ICT-wereld. Zowel voor online als offline vertalingen.

 

Van Magenta Uitgeverij kreeg KDV – Lanuage & More de missie meertalige content te voorzien voor Automation Magazine. Al bijna een halve eeuw geldt Automation Magazine als dé referentie voor industriële automatisering. KDV – Language & More verzorgt vertalingen voor zowel het driemaandelijkse magazine als de website. Van persberichten en diepgaande interviews tot webteksten en edito’s over onderwerpen binnen de industriële sector.

 

B&R Bouwgroep staat voor verschillende gespecialiseerde bouwondernemingen die samen alle bouwdisciplines vertegenwoordigen. Met duurzaamheid en vakmanschap als sterke fundamenten. Als onderdeel van hun nieuwe marketingstrategie realiseert KDV – Language & More tal van vertalingen B&R Bouwgroep: online en offline brochures, de nieuwe website, jaarverslagen, …

 

ASK Romein, een ambitieus bouwbedrijf met vestigingen in Malle, Roosendaal (NL) en Vlissingen (NL), vroeg en kreeg ondersteuning van KDV – Language & More op vlak van kwaliteitsvolle vertalingen. Zowel commerciële teksten en vacatures als technische teksten met specifieke vakterminologie.

 

Dumaplast, expert in wand-, vloer- en plafondbekleding, zorgt in en rondom uw huis voor kwaliteitsvolle materialen die het laten stralen. Met een non-stop productie in hun vier vestigingen zorgen zij ervoor dat hun klanten niets te kort komen. Het bedrijf deed een beroep op KDV – Language & More om via SEO-vertalingen naar Duits, Engels en Frans de website een extra cachet te geven en ook in het buitenland goed te scoren.

 

Het internationale bedrijf OTN Systems voorziet telecommunicatiesystemen voor energiebedrijven, spoorwegen, olie en gas, mijnbouw, enz. KDV – Language & More is hun taalpartner voor de creatie van meertalige brochures en productfiches.

 

Power Solutions, toonaangevend bedrijf wat betreft verhuur en verkoop van generatoren, heeft een beroep gedaan op KDV – Language & More voor hun websitevertaling Nederlands-Spaans, alsook vertalingen commerciële documentatie naar het Duits, Frans, Engels en Russisch.

 

DiBO Cleaning Systems is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines en -systemen. KDV – Language & More helpt het bedrijf ook meertalig excelleren. We verzorgen o.a. websitevertaling naar het Duits, Frans en Engels, net als de vertaling van technische handleidingen naar het Duits.

 

Begetube in Aartselaar is al 30 jaar gespecialiseerd in de verkoop van installatiemateriaal voor centrale verwarming, vloerverwarming en sanitair. Zij hebben KDV – Language & More ingeschakeld voor technische vertalingen van hun productfiches van en naar het Nederlands en Frans. Bedankt voor het vertrouwen!

 

Een bekende en vaste waarde in de Kempen en internationaal: Ravago. Het bedrijf staat in voor onder andere de productie en distributie van chemische producten voor industrieel gebruik. KDV – Language & More verzorgt hun algemene vertalingen, HR-vertalingen en contracten Nederlands naar Frans en Engels, maar ook technische vertalingen van safety datasheets met de focus op Oost-Europese talen.

 

 

ARODO is al 30 jaar lang specialist in advies, ontwerp en productie van klantspecifieke verpakkingsmachines voor de bouw, chemie, food, feed en agricultuur. We zijn trots en dankbaar dat we hun vaste taalpartner mogen zijn, o.a. voor copywriting en vertaling van websitecontent, brochures, contentkalender, beheer cms enz.

 

 

De Jan Vertonghen Foundation is opgericht door voetballer en recordinternational Jan Vertonghen. De stichting met als thuisbasis Antwerpen creëert speelruimtes voor kinderen, onder meer in ziekenhuizen. De organisatie organiseert ook acties voor kansarme jongeren en kinderen met een beperking. De stichting heeft een website, ontwikkeld door Webit en vertaald door KDV – Language & More.

 

Met meer dan 50 tuincentra in Nederland, België en Duitsland is Intratuin een levendige onderneming vol ambitie. In de loop der jaren kende het Intratuin-merk een stevige productgroei. Van tuinartikelen tot woonaccessoires, diervoeders, grondproducten en kerstartikelen. Als duurzame vertaalpartner verzorgt KDV – Language & More Intratuin de vertaling van commerciële en technische productbeschrijvingen, veiligheidsrichtlijnen en meer.

 

EuroGifts zorgt ervoor dat je met gepersonaliseerde relatiegeschenken een blijvende indruk nalaat op je connecties. Met meer dan 35 jaar ervaring is EuroGifts een toonaangevend bedrijf wat betreft bedrukte relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets en textiel. In opdracht van digital agency Intracto vertaalt KDV – Language & More allerlei content op de website en webshop van EuroGifts: webartikels, webpagina’s, blogs,…

 

Je bent starter, ondernemer of vrije beroeper en wenst professioneel advies? Dan klop je best even aan bij Zenito. Want Zenito adviseert jou in alle fases van het zakenleven, van vóór de start tot na je pensioen. Om klanten nog beter te begeleiden doorheen hun werkloopbaan, werd de website van Zenito dienstengroep onlangs vernieuwd. Met KDV – Language & More als vertaalpartner voor hun website (Frans), ontwikkeld door Intracto. Met de juiste keywords en een commerciële touch.

 

Baden in luxe en authenticiteit? Dat kan je nergens beter dan in Hotel Duke’s Palace. Gelegen in hartje Brugge is deze voormalige residentie van Bourgondische adel het enige vijfsterrenhotel in Vlaanderen. KDV – Language & More gaf de website van Hotel Duke’s Palace – ontwikkeld door Stardekk – een stevige boost met meertalige content in het Engels, Frans, Duits en Spaans.

 

In opdracht van marketing- en communicatiebureau Juneau Cayenne realiseerde KDV – Language & More webvertalingen voor Janssen Pharmaceutica. Van wetenschappelijke en commerciële webartikels tot bedrijfsfilmpjes en het jaarlijkse Verslag aan de Samenleving. Naar het Frans en Engels, steeds met de juiste vakterminologie.

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php