SEO copywriting en websitevertaling voor DECA Packaging Group

Deca - KDV lNaguage & More

Verpakken met impact. Het verschil maken. DECA doet het. Al meer dan 40 jaar helpt de groep consumenten verleiden met innovatieve verpakkingen voor de voedingsindustrie. Want sterke producten verdienen een straffe, maar vooral duurzame verpakking. En om al dat straf werk beter naar buiten te brengen, investeerde DECA Packaging Group in een nieuwe website én kwaliteitsvolle SEO content. Voor web copywriting en website vertalingen klopte het marketing team aan bij KDV – Language & More.

 SEO copywriting

Op basis van de structuur die hun webdesign partner had opgezet, en de input die onze SEO copywriter kreeg aangereikt tijdens het interview met DECA, werd een keywordanalyse uitgevoerd, gevolgd door het schrijven van de websiteteksten. Er lag al heel wat content van hun vorige taalpartner op tafel, maar die vond het team langdradig en weinig pittig. Tabula rasa dus en wij gingen voor beter. Het resultaat werd gesmaakt, neem een kijkje op www.deca.be.

Website vertalen

Al snel volgde de vraag om de website te vertalen naar het Engels, Frans en Duits. Net daarin ligt onze kracht: starten met SEO copy, diep inzicht krijgen in het bedrijf en deze kennis vervolgens ook inzetten bij websitevertalingen en doorgeven aan onze native speakers. Want een doelgerichte lokalisatie van een website loont, rekening houdend met het doelpubliek en SEO.

Een website vertalen vraagt enerzijds om een goede (ver)taalvaardigheid en anderzijds een grondige kennis van de markt en sector waarin een bedrijf actief is. Met KDV-Language & More heeft DECA nu een toegewijde taalpartner in het web en technisch segment. Hun bedrijfsterminologie is bij ons in veilige handen. Bij terugkerende online en offline vertalingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven voor matches en repetitions!

 

Meer weten over SEO-copywriting en SEO-vertalen?

Neem snel contact met ons op. Wij geven jouw (inter)nationale sales een stevige boost!

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een reactie

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php