Wij spreken de taal van morgen

Flexibiliteit en kwaliteit bij vertaling, copywriting en meertalige communicatie

 

 

Het KDV-team staat voor dynamische taalmakers die zich dag in dag uit inzetten voor vertaling, tekstredactie, copywriting, blogschrijven, technical writing, DTP en taalcoaching voor B2B in meer dan 20 talen. Vertalen van en naar het Nederlands, Frans, Duits en Engels, maar even goed Pools, Russisch, Chinees en Japans. We schrijven en vertalen binnen diverse vakgebieden en we hebben ons sinds de start in 2012 gespecialiseerd in SEO-copywriting, website vertaling  en technische vertalingen. We vertalen in diverse formaten in onze vertaaltechnologie Trados of rechtstreeks in je content management systeem (CMS). We volgen de taaltechnologie op de voet, zodat we onze workflow kunnen blijven optimaliseren.

Ons intern projectmanagementteam is fel aangesterkt dankzij onze klanten die trouw blijven terugkomen en de vaste samenwerkingsverbanden met wereldwijd ruim 230 vertalers, copywriters en technical writers die net zo gek zijn op taal als wij. Allemaal moedertaalsprekers met een gedegen taalopleiding of specialisme, een no-nonsense aanpak en met één gemeenschappelijk doel voor ogen: jouw boodschap duidelijk uitdragen!

We kunnen nog uren doorgaan over hoe boeiend een samenwerking voor je meertalige opdrachten met ons kan zijn, maar liever praten we bij tijdens een persoonlijk gesprek (en een kop koffie). Maak alvast kennis met onze specialisaties of neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php