Taalpartner voor Innerme

Copywriting en vertaling Innerme

Je spreekt het uit op z’n Engels: inner-me. Je innerlijke zelf dus: die is je dankbaar voor lichaamsbeweging en gezonde voeding. Dat heeft Dirk Baelus, oprichter van Innerme, goed begrepen. Zelf fervent triatleet, stelde hij al snel vast dat biologische sportvoeding de beste garantie op sportief succes is. Zorgvuldig ging hij op zoek naar de puurste ingrediënten, die zorgen voor de juiste energie – en zonder lastige neveneffecten. Met als resultaat een uitgebreid gamma aan unieke, biologische energie- en proteïnerepen, gezonde mixes, gels en sportdranken, onder de noemer Innerme.

Waar Dirk gepassioneerd is door sport en natuurlijke voeding, zijn wij dat bij KDV – Language & More door taal. En een feeling voor taal komt nu eenmaal van pas, wil je een goed product op de internationale markt zetten. Zo kwam het dat de paden van Innerme en KDV elkaar begin 2018 kruisten.

Onze samenwerking startte met een gedeeltelijke SEO-vertaling van de website www.innerme.eu. Niet veel later kropen we in onze pen voor de copy van productlabels. Verdere vertalingen naar Frans, Engels en Duits volgden. En eenmaal op kruissnelheid, namen we in de zomer de meertalige webshop SEO-gewijs onder handen. Een mooi totaalproject van copy, over vertaling, tot ondersteuning in het cms. Dat de taal van KDV met de producten van Innerme een prima match vormt, bevestigden we in het najaar met de meertalige copy van een nieuwe folder en verdere vertaalopdrachten met het oog op vakbeurs Velofolies.

Een aangename en vruchtbare samenwerking dus, de moeite waard om even te belichten. Als taalpartner zetten we onze ervaring en ons enthousiasme graag in om ook jou te ontzorgen. Zo kan jij focussen op jouw core business, terwijl het met je communicatie wel los loopt.

Geprikkeld door het idee van zo’n taalpartnership? Als specialisten in SEO-copywriting en -vertaling gaan we de samenwerking graag aan. Neem snel contact met ons op!

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een reactie

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php