Technische vertalingen die deskundigheid etaleren

De juiste knowhow voor doeltreffende technische vertalingen

Het vertalen van een technische tekst of handleiding, bijvoorbeeld voor industrie, is een zeer specifieke discipline. Uiteraard wil je dezelfde vakkennis en actuele knowhow overbrengen in je technische vertalingen. KDV – Language & More uit Arendonk kan hiervoor terugplooien op uiterst deskundige vakmensen. We tellen o.a. doorgewinterde ingenieurs, chemici en analisten in onze rangen. Deze vertalers zijn even bedreven in hun technologische vakgebied als in het vertalen zelf. The best of both worlds dus, waardoor jij zeker bent van vertalingen die zowel naar vorm als naar inhoud hun doel treffen.

 

Jouw technische vertalingen

 

Een technisch vertaalbureau voor vakkundige communicatie

In welk vakgebied je ook thuis bent; elektromechanica, informatica, de biomedische industrie, chemische industrie, auto-industrie, automatisering, bouwkunde, energie… De stijl van je huis moet staan als een huis. Dat geldt zeker ook voor je technische vertalingen. Alleen zo bereik je efficiënt je publiek en dus je communicatiedoelen.

Bovendien garanderen we jou vertalingen die zich volledig inpassen in het lokale jargon en/of de officiële taal van het land waarvoor ze bedoeld zijn. Zo val je op met de expertise die je uitstraalt, met je veelzijdigheid én met je geraffineerde, attente communicatie.

 

Up to date en to the point

De wereld verandert snel, dat geldt bij uitstek voor IT, technologie en industriële toepassingen. Daarom is het belangrijk om je communicatie steeds up to date te houden.

Zijn er nieuwe technologische ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? Is de wetgeving veranderd? KDV – Language & More vertaalt jouw technische teksten vanuit de meest actuele vakkennis en conform de nieuwste regelgeving in het taalgebied naar jouw keuze. Je vermijdt hiermee niet alleen gedateerde communicatie, je oogst bovendien waardering, wint vertrouwen en verwerft optimale gemoedsrust.

 

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Vertalingen voor industrie, technische vertalingen, handleidingen, vaktechnische teksten… Je vindt ze in alle soorten en maten. De native vertalers van KDV – Language & More kennen het klappen van de zweep voor iedere technische communicatiedrager. Een bloemlezing van opdrachten die we hier met de regelmaat van de klok tot een goed einde brengen:

 

  • Machinehandleidingen
  • Werkinstructies
  • Material safety data sheets
  • Productspecificaties
  • Technische webteksten
  • Bestekken
  • Certificeringsdocumenten

Snelheid die het verschil maakt

De vertaling van jouw technische tekst of handleiding wil je natuurlijk zo snel mogelijk op de wereld loslaten. Gelijke tred houden met de nieuwste ontwikkelingen impliceert immers een hoge snelheid van handelen. Dat beseffen onze vertalers maar al te goed: Wie met ons in zee gaat verzekert zich van onze typerende daadkracht en vlotte service. Mét behoud van onze rigoureuze kwaliteitsbewaking, uiteraard.

Vertalingen nodig? Contacteer KDV-Language & More.

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php