Technische vertalingen REM-B Hydraulics

Een stijgend aantal technische vertalingen bij KDV – Language & More, en daar zijn onze technische native vertalers heel blij mee. Sinds enkele maanden zijn we ook vertegenwoordigd bij REM-B Hydraulics. Het bedrijf uit Beerse is al 30 jaar gespecialiseerd in de verkoop, herstelling en het onderhoud van hydraulische componenten, wisselstukken en installaties. Met klanten in gans Europa is kwaliteitsvolle meertalige documentatie geen overbodige luxe. KDV – Language & More ondersteunt de projectleiding en marketingafdeling met technische documentatie en meertalige brochures.

Vertaling en post-editing

De opdrachten omvatten voornamelijk vertalingen van scratch van brochures, fiches en websitecontent naar het Engels, Duits, Frans, Spaans en Russisch. Vooraleer er gestart kon worden met de taalopdrachten, hebben wij de sector grondig gescreend. Vervolgens hebben we een database met bedrijfseigen vakterminologie gecreëerd, gefilterd uit bestaande en goedgekeurde brochures en fiches. Deze vertalingen zijn zeer technisch van aard en we zijn trots dat onze versies naar tevredenheid zijn.

Wij werken met vertaalgeheugens per klant en per sector en ook de bedrijfsterminologie van REM-B is nu bij ons in veilige handen. Bij aanvullingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven voor matches en repetitions. Ondertussen werken we dankbaar verder voor REM-B.

Meer weten over onze specialisatie rond technische vertalingen? Neem snel contact met ons op.

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een reactie

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php