Technische vertalingen OTN Systems

KDV - Language & More - Technische vertaling

OTN Systems ontwerpt, produceert en verkoopt oplossingen voor open netwerkcommunicatie via optische vezel (XTran-platform (eXcellence in TRANsport). Vanuit de hoofdzetel in Herentals richt het zich wereldwijd op metrosystemen, spoorwegen, autosnelwegen, nutsbedrijven, luchthavens en grote industriële bedrijven. Zo’n 90% van de afgewerkte producten van OTN Systems is bestemd voor de export naar meer dan 70 landen. KDV – Language & More ondersteunt sinds enkele jaren de marketingafdeling en projectleiding met meertalige brochures en technische documentatie.

Vertaling en post-editing

De opdrachten omvatten voornamelijk vertalingen van scratch van brochures en fiches van mission-critical networks naar het Duits, Zuid-Amerikaans Spaans, Frans en Engels. Verder ook post-editing van Amerikaans Engelse documentatie. Vooraleer er gestart kon worden met de taalopdrachten, hebben wij de sector grondig gescreend. Vervolgens hebben we een database met bedrijfseigen vakterminologie gecreëerd, gefilterd uit bestaande en goedgekeurde brochures en fiches. Deze vertalingen zijn quasi de meest technische in ons bestand, en we zijn trots dat onze versies naar tevredenheid zijn.

Wij werken met vertaalgeheugens per klant en per sector en ook de bedrijfsterminologie van OTN Systems is nu bij ons in veilige handen. Bij aanvullingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven voor matches en repetitions. Ondertussen werken we dankbaar verder voor OTN Systems.

Meer weten over onze specialisatie rond technische vertalingen? Neem snel contact met ons op.

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een antwoord

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php