Vertaalbureau voor vertalingen Duits

Vertaling Duits, een kolfje naar onze hand

Waarom wij dat zomaar durven beweren? Een korte voorstelling dan maar. KDV – Language & More is een professioneel vertaalbureau, gevestigd in de Kempen, nabij Turnhout (Antwerpen). Zowel intern als extern beschikken wij over meer dan voldoende native speakers (dus met de taal van Goethe als moedertaal). Met veel plezier gaat ons team telkens opnieuw de uitdaging aan om een vertaling Duits tot een goed einde te brengen. En als het even te technisch wordt, dan kunnen zij rekenen op de hulp van andere, meer technisch geschoolde collega’s. Die zijn namelijk volledig vertrouwd met specifieke Duitstalige terminologie.

 

Betrouwbare partner voor vertaling Duits

Vanuit Arendonk verzorgen wij met ons vertaalbureau de ene vertaling Duits na de andere. Bij al deze opdrachten volgt iedereen consequent en minutieus onze werkwijze die gedurende de jaren alsmaar beter geworden is. Die flexibele manier van werken, samen met de schaalgrootte die KDV – Language & More ondertussen heeft verworven, leidt ertoe dat Duits vertalen steeds snel en kwaliteitsvol gebeurt. Dat maakt dat klanten ons niet zomaar als een leverancier beschouwen maar dat ze verkiezen om langer met ons samen te werken.

 

Werkwijze vertaling Duits

Wat is dan die befaamde werkwijze? Je vindt er hier meer informatie over. Het komt erop neer dat vanaf het begin van jouw opdracht 100% van onze aandacht naar jou als klant gaat. Nadat we ons verdiept hebben in je activiteiten, gaan we zo snel mogelijk aan de slag. En, ook heel belangrijk, als vertaalbureau met een goede reputatie op de markt houden wij ons aan onze afspraken. De projectmanager, die je vertaling Duits onder haar of zijn verantwoordelijkheid heeft, houdt steeds een oogje in het zeil.

Vertaling Duits kan niet zonder SEO

Hoe goed onze vertaling Duits ook is, als je teksten op het internet niet gevonden worden door de zoekmachines, is het allemaal voor niets geweest. Om dat te voorkomen, gebruiken wij bij KDV – Language & More de meest recente versie van de SEO-technieken. Dat houdt onder andere in dat we de voor jou relevante keywords op de enige juiste manier integreren in onze vertaling. Die belangrijke keywords worden vervolgens herkend door zoekmachines zoals Google. En dat heeft dan weer als effect dat jouw teksten opduiken in de zoekresultaten als er gezocht wordt met termen die van belang zijn voor jouw business.

 

Vertaling Duits uitbesteden én besparen

Dat we bij KDV – Language & More trots zijn op ons team van vakkundige vertalers, dat is wel duidelijk. Maar dat we jou als klant, naast een geweldige vertaling Duits, ook een besparing aan de hand kunnen doen, dat hadden we nog niet vermeld. Dankzij de moderne vertaaltechnologie waarin ons vertaalbureau heeft geïnvesteerd, met onder meer een geavanceerd vertaalgeheugen, wordt uw factuur gegarandeerd lager. Bovendien kunnen wij voordelige tarieven toepassen door de verwerking van grote volumes en door het inzetten van dezelfde en de beste vertalers. Klaar om met ons in zee te gaan? Vraag hier een vrijblijvende offerte.

Vertalingen nodig? Contacteer KDV-Language & More.

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php