Vertaalbureau voor vertalingen Engels

Een topteam voor jouw vertaling Engels

Bij KDV – Language & More in Arendonk staat een groot en dynamisch team klaar om jouw vertaling Engels uit je handen te nemen. Door de expertise en de ervaring van onze vertalers – allemaal native speakers – slaagt ons vertaalbureau er telkens weer in om vertalingen Engels snel en kwaliteitsvol uit te voeren. Onze kern van vaste medewerkers kan daarbij ten allen tijde rekenen op de hulp van meer dan 200 collega’s! Die hebben allemaal hun eigen specialiteit en dragen zo hun steentje bij aan de vertaalopdrachten die ons toevertrouwd worden. Elk project staat onder de supervisie van één van onze project managers. Zo behouden wij altijd het overzicht en loopt alles op wieltjes.

 

Onze aanpak van jouw vertaling Engels

Vanuit de regio Turnhout pakken wij als ervaren vertaalbureau de zaken professioneel aan. Elke vertaling Engels wordt op dezelfde manier behandeld, waarbij we efficiëntie combineren met flexibiliteit. Ons team doet niets liever dan zich in te leven in jouw business en zich te verdiepen in de boodschap die jij wil uitbrengen naar de buitenwereld. Ze gaan met plezier aan de slag en kunnen steeds rekenen op de rest van het team. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de hulp inschakelen van meer technisch geschoolde collega’s. Omdat deze laatsten vertrouwd zijn met de specifieke woordenschatten van verschillende industrietakken, slagen zij erin om ook moeilijke teksten inhoudelijk correct te vertalen van of naar het Engels. Elke vertaling wordt bovendien ook nog eens nagelezen door een tweede vertaler, kwestie van de kwaliteit nog meer te waarborgen.

 

De techniek helpt een handje bij elke vertaling Engels

Ons team van vertalers gebruikt niet enkel hun talent en ruime ervaring voor jouw vertaling Engels. Zij beschikken ook over een geavanceerde vertaaltechnologie die hen ondersteunt bij elke opdracht. Zo garandeert KDV – Language & More volledige consistentie doorheen al je vertalingen Engels. We vertalen in verschillende formaten en we kunnen ook zonder enig probleem rechtstreeks in jouw systeem werken. Ook de SEO technieken, die onontbeerlijk zijn om jouw online-teksten te laten vinden door Google en andere zoekmachines, beheersen wij als geen ander. Je merkt het, ons vertaalbureau weet echt wel van wanten.

 

Je vaste partner voor vertaling Engels

KDV – Language & More wil voor haar klanten niets minder dan het beste op het vlak van vertaling Engels. Maar ook de relatie met jou als klant is voor ons van het allergrootste belang. Wij streven naar een samenwerking op langere termijn, wat een onmiskenbaar voordeel heeft voor ons beiden. Ons team leert jou en je business beter en beter kennen, waardoor wij er in slagen om jouw ideeën nog sterker te verwoorden in de andere taal. Essentieel daarbij is dat wij bewust steeds dezelfde mensen inschakelen voor jouw vertalingen Engels, zodat dit effect nog meer bevorderd wordt. Ons objectief is om te komen tot een vertrouwensrelatie met al onze klanten, een relatie die gebaseerd is op wederzijds respect en transparantie. Dat jij daardoor ook nog een besparing kan doen, is de kers op de taart. Zin gekregen om met ons samen te werken? Vraag hier een offerte.

Vertalingen nodig? Contacteer KDV-Language & More.

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php