Vertaalbureau voor vertalingen Frans

KDV – Language & More zorgt voor jouw vertaling Frans

Met ettelijke jaren ervaring in vertaling Frans – en nog twintig andere talen overigens – is KDV – Language & More het ideale vertaalbureau als je een professionele vertaling nodig hebt. Ons enthousiaste team, met als uitvalsbasis Arendonk in de Kempen (Antwerpen), vat elke vertaalopdracht met heel veel plezier aan. Dankzij de talenknobbel van onze medewerkers, allemaal moedertaalsprekers, slagen we erin om onze klanten steeds tevreden te stellen.

 

Een gestructureerde aanpak voor vertaling Frans

Vertaalbureau KDV – Language & More is door de jaren heen een geoliede machine geworden. Elke vertaling Frans pakken wij aan op dezelfde, efficiënte manier. Of het nu om een websitevertaling gaat of om de vertaling van een flyer, wij wijken niet af van onze beproefde methode. Alles begint met de briefing waarin wij alles van jou willen weten. Omdat wij ondertussen al zoveel opdrachten hebben vervuld in verschillende sectoren en bedrijfstakken, begrijpen wij heel snel wat belangrijk is voor jou en je Franse vertalingen.

 

Elke vertaling Frans is een project op zich

Na de briefing gaat ons team aan de slag onder het wakend oog van één van onze projectmanagers. Hun rol is er onder andere voor te zorgen dat de vertaling Frans op een snelle en kwaliteitsvolle manier gebeurt en dat de afgesproken deadlines gerespecteerd worden. Een bijkomend element dat wij als vertaalbureau nooit uit het oog verliezen, is de zogenaamde transcreatie. Dat houdt in dat wij emoties, boodschappen en eventuele culturele verschillen correct overbrengen van of naar het Frans.

 

De beste vertaling Frans? Een ideaal samenspel van mens en technologie

Bij vertaalbureau KDV – Language & More in de regio Turnhout (Antwerpen) houden zeer getalenteerde mensen zich bezig met jouw vertaling Frans. Het zijn zonder uitzondering native speakers en naargelang de aard van jouw teksten, kunnen zij heel technisch aangelegd zijn. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over ingenieurs, chemici en analisten die vertrouwd zijn met de terminologie eigen aan vele industrietakken. Bovendien wordt ons team voor vertalingen Frans ondersteund door een geavanceerde vertaaltechnologie. Als ambitieus vertaalbureau hebben wij namelijk beslist om daar volop in te investeren. Dat laat ons niet alleen toe om je vertaling Frans vlot en soepel af te handelen, maar ook om een aanzienlijke besparing te realiseren voor jou als klant.

 

Een eenvoudige vertaling Frans volstaat niet

Door onze expertise en ervaring als gekend vertaalbureau weten wij dat een simpele vertaling Frans niet volstaat. Tijdens de vertaling van je teksten is een tweede luik ook van groot belang, met name de vindbaarheid door de zoekmachines op internet. Als je beslist om je vertaling Frans aan KDV – Language & More toe te vertrouwen, moet je je daarover alvast geen zorgen maken. De technieken die nodig zijn om dat doel te bereiken (SEO), hebben wij allemaal al lang onder de knie. Wij zullen niet rusten vooraleer we jou een vertaling Frans kunnen aanleveren die beantwoordt aan alle vereisten. Overtuigd? Vraag een vrijblijvende offerte.

Vertalingen nodig? Contacteer KDV-Language & More.

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php