Vertalen voor de bouwsector: grondstoffen, techniek en wetenschap

Een complex vakjargon

Vertalen voor de bouwsector is geen evidente discipline. Deze teksten bulken van de wetenschappelijke termen, technische omschrijvingen en wetenschappelijke/industriële benamingen. De meest doorwinterde architect voelt zich al gauw een leek zodra hij het comfort van zijn vertrouwde moedertaal verlaat.

 

Wie zulke teksten en content in een andere taal wil of moet verspreiden, kan terecht bij KDV – Language & More. Onze rijke poule aan native vertalers bevat onversneden vakmensen uit de bouwsector van wie de doorgedreven expertise enkel wordt overtroffen door hun taalgevoel en -kennis. Onze professionals weten exact wat je als vakman, architect, projectleider of aannemer bedoelt en zetten je boodschap naadloos om in de taal die jij nodig hebt. Een onmisbare troef voor het gunstige verloop van ieder bouwproces waarbij mensen uit verschillende taalgebieden betrokken zijn.

 

Jouw bouwstenen voor doeltreffende bouwsector vertalingen

 

Commercieel vertalen voor de bouwsector

  • Eindgebruiker: Wil je de anderstalige bouwheer of -vrouw over de streep trekken? Dan vinden onze native speakers de juiste woorden om hen te overtuigen van jouw diensten en producten. Van reclamebord over direct mailing tot heuse mediacampagne: samen leggen we het fundament voor waardevolle klantenbinding
  • B2B: Je producten, diensten, machines, expertise of technieken gepast voorstellen aan mogelijke partners over de taalgrens of in het buitenland? We overtuigen hen moeiteloos van jouw professionaliteit en betrouwenswaardigheid. Zelfs de meest technische troeven worden door ons minutieus uit de doeken gedaan in meer dan 20 talen.

 

Professionele bouwsector vertalingen

Ook professionele documenten voor de bouwsector vertalen we met de gepaste toon, inhoud en stijl. Denk aan: handleidingen, technische fiches, contracten, offertes, plannen, chemische informatie, wetgeving, certificaten… Stuk voor stuk documenten die maar al te vaak onderhevig zijn aan lokaal gegeven regels en omstandigheden. Het inzetten van onze native speakers betekent hier vaak het verschil tussen aanslepende werken en voorspoedige progressie en interactie.

 

Snelheid is belangrijk

Bureaucratie is de vijand van iedere bouwonderneming. De snelheid waarmee jouw boodschap de doelgroep of bestemmeling bereikt is cruciaal om je onderneming als een geoliede machine te laten draaien. De hands-on aanpak van KDV – Language & More zorgt ervoor dat je geen tijd verliest. We werken niet alleen grondig, maar ook verrassend snel. Zo ben jij zeker van een optimale communicatie met potentiële klanten, partners en overheden.

 

Onze vertalers volgen alle ontwikkelingen in de bouwsector op de voet. Met name de regelgeving verandert razendsnel in gelijk welke regio. Vertalen voor de bouwsector betekent meer dan jouw tekst meertalig transformeren; actief luisteren en de inhoud toetsen aan de specifieke regionale context is simpelweg een must.

Vertalingen nodig? Contacteer KDV-Language & More.

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php