Vertaling e-learning en handboeken VekaBest

KDV - Language & More - VekaBest

Verkeerstheorie leren én slagen voor je theoretisch rijexamen auto of motor? Dat doen ze in Nederland met VekaBest, al sinds 1964 de grootste leverancier van verkeersleermiddelen, theorie- en examenboeken, online examentrainingen en interactieve e-learning als de perfecte voorbereiding op het theorie-examen. Dat kan in het Nederlands, maar ondertussen ook in het Vlaams, Engels, Pools en Turks. Vertaalpartner van dienst: KDV – Language & More Arendonk.

Verschillende doeltalen

Een tweetal jaar geleden kwamen we voor het eerst in contact. De start van onze samenwerking was het hertalen van hun online vragendatabank in Filemaker naar het Vlaams. Daarna werden we taalpartner voor de content op hun nieuwe webshop, en dit jaar volgde de vraag voor vertaling van diverse theorieboeken naar het Engels en Turks. Stuk voor stuk projecten die onze vertalers en revisoren met de grootste toewijding hebben uitgevoerd. De bedrijfsterminologie van VekaBest is nu bij ons in veilige handen. Bij aanvullingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven voor matches en repetitions.

Steeds up-to-date

Ook vandaag staan we als taalpartner aan de zijde van VekaBest. Want de e-learning tools krijgen regelmatig een update. Extra theorievragen en -antwoorden, nieuwe wetgeving… we volgen het op de voet en spelen kort op de bal om de online documentatie en handboeken te updaten in het Engels, Turks en sinds kort ook Pools.

Meer weten over onze specialisatie rond het vertalen van software en handboeken? Neem snel contact met ons op. Wij geven uw groei een stevige boost!

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een reactie

css.php