Vertaling technische productfiches en website voor Diamur

Diamur is Belgisch producent van kant-en-klare droge mortels en andere mengelingen voor de bouw. Vanuit de Antwerpse haven rijden hun trucks tot in Noord-Frankrijk en Nederland, waar de mortelmengsels veelal in silo’s op bouwwerven bewaard worden. Diamur merkte op dat ons taalbedrijf verschillende referenties had in de bouwsector en vroeg ons om ook hen bij te staan met meertalige content.

Vertaalbureau bouw

Zo ging onze samenwerking in 2018 van start en sinds die tijd komen we tegemoet aan al hun vertaalnoden: veelal technische vertalingen van productfiches vanuit het Nederlands naar het Frans. Verder ook de vertaling van websiteteksten naar het Frans en ondersteuning in hun content management systeem (CMS).

Bij de opstart van een nieuwe technische vertaling analyseren we de bronbestanden en vertalen we enkel de updates. Als vertaalbureau voor de bouw hebben we de vakterminologie vastgelegd, enerzijds in een vertaalgeheugen specifiek voor Diamur en anderzijds in een algemene terminologiedatabase voor de bouw.

Bij aanvullingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven voor matches en repetitions. Ondertussen werken we dankbaar verder voor Diamur, en we hopen nog vele jaren hun gespecialiseerde (technische) taalpartner te mogen zijn.

Meer weten over onze specialisatie rond het vertalen en optimaliseren van productfiches, websites, vertaalgeheugens en subsidies voor vertaalwerk?

Neem snel contact met ons op. Wij geven je groei een stevige boost!

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een antwoord

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php