Webcopy & vertaling voor Digimedio

ERP die doet wat moet. Gewoon goed draaiende software die de kers is op elke digitale werkplek en de productiviteit verhoogt. Onder dat motto implementeert Digimedio ‘Odoo’. En om klanten optimaal bij te staan in hun digitale transformatie, bouwde het team een nieuwe website. De webcopy en Engelse SEO-vertaling (in progress), die komt van KDV – Language & More.

IT websiteteksten

Achter Odoo staat Digimedio uit Malle, de gebundelde expertise van doorwinterde IT’ers, consultants, ERP specialisten, developers, sales experts en digital natives. Een huwelijk tussen Comitor en Innomedio. De voorbije jaren ontstond in het kader van andere diensten een fijne samenwerking voor websiteteksten en vertalingen. Voor de nieuwe activiteiten en website mocht ook KDV – Language & More mee rond de tafel. Na een uitgebreide briefing en keywordanalyse schreven we de pannen van het digitale dak. Want Odoo, dat is lekker uitgebreid. De Nederlandse webcopy viel meteen in de smaak en ging online.

In een volgende fase zorgden we ook voor een Engelstalige versie. De websiteteksten werden door onze native Engelse websitevertaler gelokaliseerd voor Engelstaligen binnen Europa. Het vertalen van dergelijke teksten vraagt een combinatie van enerzijds een goede (ver)taalvaardigheid en een commerciële inkijk en anderzijds kennis van de markt en sector waarin het bedrijf actief is. Met KDV-Language & More heeft Digimedio een duurzame vertaalpartner, die aandacht heeft voor de diensten, terminologie en gebruikers voor wie de vertalingen bedoeld zijn. De bedrijfsterminologie van Digimedio is nu bij ons in veilige handen. Bij aanvullingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven voor matches en repetitions!

Meer weten over onze specialisatie rond het schrijven van websitetesten en het vertalen van websites? Neem snel contact met ons op. Wij geven uw groei een stevige boost!

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een reactie

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php