Website en webshop vertaling voor E-Accu

E-accu webshopvertaling - KDV - Language & More

De revisie van batterijen voor de elektrische fiets, daar zit serieus wat business in. E-Accu was er snel bij om zich hierin te specialiseren in Nederland. Met als doel: ervoor zorgen dat mensen met een elektrische fiets zo snel mogelijk en zonder onnodige kosten weer langdurig en betrouwbaar op weg kunnen. E-Accu uit Wijchen biedt het beste alternatief: geen compleet nieuwe accu, maar het reviseren van de eigen originele fietsaccu. Op een duurzame manier! En zo deden zij de afgelopen jaren hun bedrijf in Nederland flink groeien. Hoog tijd voor internationale uitbreiding, vond zaakvoerder Jan Arntz. Want ook in België en omliggende landen stijgt de vraag. Bijgestaan door online marketing bureau prode.nl kwam Jan voor de lokalisatie van de website en webshop terecht bij KDV – Language & More. Via mond-op-mondreclame dan nog wel!

Vervlaamsen, vertalen en lokaliseren – Vlaams / Duits / Frans

 De opdracht was duidelijk: het lokaliseren van www.eaccu.nl naar het Vlaams, Duits en Frans. Eerst vervlaamsen dus, en dat deden we met Vlaamse flair. Hollandse terminologie, woordspelingen en zinsconstructies gingen eruit en werden vervangen door Vlaamse equivalenten. Maar het was meer dan dat. De klant ging voor een doorgedreven lokalisatie met afwijkende bron- en doelteksten, hand in hand met een keyword research voor Vlaanderen en +50 landingspagina’s. Het resultaat werd https://www.eaccu.be/. Idem dito voor https://www.eaccu.de/. De Franse versie gaat binnenkort online.

Enerzijds vraagt een website / webshop altijd om vertaling met een commerciële touch, een goede keuze van de keywords, maar anderzijds ook inzicht in de markt en sector waarin het bedrijf in kwestie actief is. De producten en specificaties waren namelijk in het geval van E-Accu vrij technisch. Geen probleem voor onze ervaren native vertalers. De bedrijfsterminologie van E-Accu is dankzij onze langetermijnsamenwerking en kennis van hun sector bij ons in bekwame handen.

 

Meer weten over onze specialisatie rond websitevertalingen en webshopvertalingen? Neem snel contact met ons op. Wij geven je internationale groei een stevige boost!

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een reactie

Hoe pakt jouw bedrijf vertalingen aan?
Kan het beter en efficiënter?

In dit e-book geven we alle tips hieromtrent.

Download E-book 

css.php