Websitevertaling Jan Vertonghen Foundation

Webvertaling Jan Vertonghen Foundation - KDV - Language & More

Onlangs vond de officiële lancering plaats van de Jan Vertonghen Foundation. Daarmee wil voetballer en recordinternational Jan Vertonghen projecten organiseren om kinderen meer te laten bewegen en hen aan het spelen te krijgen. De stichting met als thuisbasis Antwerpen zal speelpleinen aanleggen en speelomgevingen voor kinderen creëren, onder meer in ziekenhuizen. Er komt ook speciale aandacht voor kansarme kinderen en kinderen met een beperking. Vertonghen kreeg het idee voor z’n fonds meer dan 10 jaar geleden toen hij nog bij Ajax speelde. Daar bezochten ze met de spelers vaak een kinderziekenhuis in Amsterdam. Het was zijn grote droom om iets gelijkaardigs te verwezenlijken. De stichting heeft ook een website, ontwikkeld door Webit en vertaald door KDV – Language & More.

Websitevertaling Frans en Engels

Met veel goesting werkten we mee aan het lokaliseren van de Nederlandse content naar het Frans en Engels, want nobele initiatieven liggen ons ook nauw aan het hart. Ons team vertaalde de websiteteksten naar het Frans en Engels. Het vertalen van dergelijke teksten vraagt een combinatie van enerzijds een goede (ver)taalvaardigheid en anderzijds feeling met de community waarvoor de inhoud bedoeld is.

Met KDV – Language & More hebben Webit en de Jan Vertonghen Foundation een duurzame vertaalpartner. De meertalige content is bij ons in veilige handen. Bij aanvullingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven voor matches en repetitions.

Meer weten over onze specialisatie rond het SEO-vertalen van websites en vertalingen voor de non-profitsector? Neem snel contact met ons op. Wij geven uw groei een stevige boost!

www.kdv-language.be, meer dan vertaling!

Geef een reactie

css.php