Websitevertaling voor Royal Belgian Caviar

Vertaling voor het WEb RBC - KDV - Language & More

Royal Belgian Caviar is in ons land de pionier van ‘het zwarte goud’: kaviaar! In 2002 verscheen het Turnhoutse bedrijf als eerste en enige Belgische kaviaarproducent op de markt. De lancering van hun topproduct werd voorafgegaan door jaren van intensieve voorbereiding. Royal Belgian Caviar groeide bij kaviaarliefhebbers ondertussen uit tot een wereldwijde kwaliteitsreferentie. Topchefs waarderen de kwaliteit en klasse van de Belgische kaviaar. Om hun internationalisering kracht bij te zetten, investeerde Royal Belgian Caviar in een meertalige website. Het team klopt daarvoor aan bij Robarov webdesign, die ons de opdracht gaf tot lokalisatie in 6 talen.

KDV – Language & More vertaalde de websiteteksten naar het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans. Het vertalen van dergelijke teksten vraagt een combinatie van enerzijds een goede (ver)taalvaardigheid en een commerciële inkijk en anderzijds kennis van de markt en sector waarin het bedrijf actief is. Met KDV-Language & More hebben Robarov en Royal Belgian Caviar een duurzame vertaalpartner, die aandacht heeft voor de producten, terminologie en gebruikers voor wie de vertalingen bedoeld zijn. De bedrijfsterminologie van Royal Belgian Caviar is nu bij ons in veilige handen. Bij aanvullingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven voor matches en repetitions.

Meer weten over onze specialisatie rond het SEO-vertalen van websites en vertalingen voor de food sector? Neem snel contact met ons op. Wij geven uw groei een stevige boost!

www.kdv-language.be, meer dan vertaling

Geef een reactie

css.php