Slim facility management – de match tussen Syntegro & KDV – Language & More

Techcampussen, datacenters, multisite bedrijven en scholen plukken al jaren de vruchten van toegang, beveiliging en tijdsmanagement à la Syntegro. Het techbedrijf is specialist in facility management all the way: automatisatie van toegangs-, tijds- en bezoekersregistratie, parkeermanagement, inbraakdetectie en meer. Geïntegreerd in 1 uniform beheersysteem. Onder het motto Always with you zijn ze straf bezig in België en daarbuiten. Als taalpartner helpt KDV – Language & More graag mee hun klanten te overtuigen en bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Een mooie symbiose tussen copywriting en vertaalwerk. IJzersterke Nederlandstalige teksten – van cases tot brochures – tillen de communicatie tussen Syntegro en hun lokale klanten immers naar een hoger niveau. Daarnaast vraagt een internationaal bedrijf om o.a. productcatalogi, contracten en softwarebeschrijvingen in verschillende talen. Vertalingen die onze native speakers graag voor hun rekening nemen.

Consistentie & kwaliteit

Het voordeel van zo’n langetermijnsamenwerking met een schrijf- en vertaalbureau? Hun core business begrijpen we door en door en hun bedrijfsterminologie zit nu veilig in ons vertaalgeheugen. Dat zorgt voor consistentie in stijl en terminologie bij latere vertalingen. Daardoor worden bijvoorbeeld de producten en systemen altijd op dezelfde manier beschreven en vertaald. Tegelijkertijd is bij een vertaling het vertaalgeheugen een garantie op interessante tarieven voor herhalingen en matches met eerdere taalversies.

Copywriting en vertalen dus, dat is ‘our cup of tea’. Maar deze skills gaan verder dan het talige aspect. Goed werk leveren vergt een grondige kennis van de markt en sector waarin het bedrijf actief is. 100 % begrijpen waarover je schrijft resulteert tenslotte in hoogkwalitatieve teksten, met oog voor nuances eigen aan de sector én voor het doelpubliek. Commerciële teksten voor de eindklant vragen per slot van rekening om een heel andere insteek dan softwarebeschrijvingen voor de vakspecialist. Subtiliteiten die KDV – Language & More met een decennium aan ervaring als taalpartner in de IT-wereld feilloos aanvoelt.

Meer weten over onze copywriting en vertaaldiensten? Let’s connect.

Subscribe to our free newsletter