Een schone, frisse werkplek, dat kan, dankzij de professionele reinigingsmachines van DiBO. Al meer dan 40 jaar een vaste waarde die uitblinkt in kwaliteit. Gevestigd in Arendonk, maar alom gekend ver buiten de Kempen en onze landsgrenzen. En dat is waar KDV – Language & More als taalpartner in het verhaal komt.

Taalpartner mag je in dat geval heel ruim zien, gaande van commerciële vertalingen, copywriting, social media content, webteksten, vertaling van catalogi en presentaties tot technische vertalingen. En het blijft heus niet alleen bij de meest gangbare talen als Engels, Frans en Duits. DiBO is een internationale speler, dus ook Spaans, Portugees en Pools komen aan bod. Zelfs in Rusland zijn hun carwash oplossingen zeer geliefd – taalkundig ondersteund door KDV – Language & More.

Bij DiBO staat teamwerk centraal

“Bij DiBO zijn we sterke teamspelers, daarin ligt onze kracht”, licht Katleen Coppieters toe. Samen met haar collega Katrien Jacobs vormt ze het kloppend marketinghart van de onderneming. In nauw overleg met de verschillende afdelingen en ingenieurs werken zij de communicatiestrategie uit. Dat deze tandem naadloos op elkaar ingespeeld is, mochten wij bij KDV – Language & More al meermaals ervaren. Dat zij ons op dezelfde manier ervaren, doet ons veel deugd.

Onze kwaliteiten volgens DiBO?

  • Zeer vlot en zeer correct
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Uitstekende communicatie en vriendelijk contact
  • Snelle levering: “want soms hadden we iets gisteren nodig, wanneer we het vandaag pas bestellen”, aldus Katleen.

Bedankt, dames, voor zoveel lof. Van zodra het weer mag, staat bij ons op kantoor de koffie voor jullie klaar!

Kom jij ook graag met ons sparren over taal en digitaal? Dat kan!

Subscribe to our free newsletter