Productieoplossingen à la carte – dé expertise van Qubris. Al meer dan 25 jaar plukken nationale en internationale productiebedrijven de vruchten van hun advies over software-implementatie, productie en rapportering. Het resultaat: ondernemingen met geoptimaliseerde productielijnen en producten van topkwaliteit. De toekomst lonkt, zowel voor Qubris als hun klanten. En dat gaat gepaard met innovatie, zowel op het vlak van IT als wat branding betreft. En bij dat laatste biedt KDV – Language & More als taalpartner maar al te graag tekstuele ondersteuning.

Begin 2022 stond bij Qubris (het voormalige Dimensys Belgium) in het teken van rebranding. Een nieuwe naam met kersvers logo en dito onepager die KDV – Language & More mocht vullen met copy die naadloos aansluit bij hun nieuwe brand. Er volgt nog een uitgebreide, meertalige website in de loop van het jaar.

“KDV – Language & More brengt de gloednieuwe Qubris website tekstueel mee tot leven. Door de juiste vragen te stellen, voelden ze haarfijn aan welke tone of voice bij onze nieuwe huisstijl past en welke boodschap we naar onze bezoekers willen overbrengen. Een lijn die we in de toekomst nog willen doortrekken in o.a. onze software manuals en de landingspagina voor Trendwatch, onze app die procesinformatie eenvoudig en in real time visualiseert in grafieken. En ook daarvoor zullen we de (DIGI)taalmakers inschakelen. To be continued…”  Nik Vandenweyer – Qubris

Copy & vertaling 2.0

De IT sector is al lang geen onbekend terrein meer voor onze (DIGI)taalmakers. Een meerwaarde voor bedrijven zoals Qubris, die bij ons aankloppen voor technische teksten die tegelijkertijd uiterst toegankelijk zijn. Want kennis van de sector tilt websites, productfiches, social posts, flyers en zoveel meer naar een hoger niveau.

Toch is die kennis niet het enige wat onze copy uniek maakt. Stijl is een onmiskenbaar aspect dat goed moet zitten. ‘A match made in heaven’ met zowel de huisstijl als het doelpubliek. En dat geldt ook voor onze vertalingen naar 20 andere talen. Want de ene vertaling is de andere niet. Technische of creatieve teksten… we translate it all. Telkens met de juiste stijl in onze vingers. En dat levert sublieme teksten op: copy & vertaling 2.0.

Meer weten over onze copy & translation boutique? Contacteer ons.