De beroemde Stadsfeestzaal, het kloppend hart van shop walhalla Antwerpen. Een stijlvolle plek waar 6,5 miljoen mensen per jaar genieten van een unieke winkelervaring, in een prachtig gerestaureerde omgeving die grandeur uitstraalt. Wat er te zien en te beleven valt, deelt het management ook graag via hun trendy website, met veel praktische info voor buitenlandse bezoekers en citytrippers. Het online aanbod is dankzij KDV – Language & More ook beschikbaar in een Engelse versie.

Website lokalisatie & vertaling Engels

Na een uitgebreide intake ging de bal aan het rollen: interview, onderzoek buyer personas en keyword research voor optimale lokalisatie van de Nederlandse content in de doeltaal. Daarna ging onze Engelse native webvertaler aan de slag met de SEO vertaling. Bestaande terminologie en brand guidelines werden gescreend en achter de schermen in een vertaalgeheugen gegoten. Net daarin schuilt onze kracht: starten met SEO research, diep inzicht krijgen in de business en die kennis vervolgens inzetten bij websitevertalingen door moedertaalsprekers. Want een doelgerichte lokalisatie van een website loont, rekening houdend met het doelpubliek en SEO. Dit project werd door ons gefinaliseerd in het cms zelf, inclusief online testing.

Een website vertalen vraagt enerzijds om een goede (ver)taalvaardigheid en anderzijds een voeling met de markt en sector waarin een bedrijf actief is. Met KDV – Language & More heeft Stadsfeestzaal Antwerpen nu een toegewijde DIGItaalpartner. Het is een ‘match made in heaven’ met zowel de huisstijl als het doelpubliek. En dat geldt ook voor onze vertalingen naar 20 andere talen. Want de ene vertaling is de andere niet. Technische of creatieve teksten… we translate it all.

Meer weten over onze copy & translation boutique? Contacteer ons.