We care for water – typisch Aco, specialist in regenwaterbeheer en afvalwaterbehandeling. Een mindset die we bij KDV – Language & More ook in ons hebben. En of we dus happy & fier zijn dat we sinds 2020 hun duurzame boodschap mee mogen uitdragen in Wallonië!

 

Vertalingen

 

Hoe we dat doen? In vertaling. Tips & tricks, blogs, persberichten, brochures, technische bouwinfo, HR branding content, cases… het marketingteam van ACO vertrouwt ons hun diepste wensen toe en wij vertalen die in doeltreffende teksten in Belgisch Frans.

 

Het vertalen & hertalen van hun producten en verhalen vraagt een combinatie van enerzijds een goede (ver)taalvaardigheid en anderzijds kennis van de markt en sector waarin ACO actief is. Terminologie ligt vast in een termbase en vertaalgeheugen. Duikt er een nieuwe term op, nog nooit eerder vertaald, dan is de gewenste vakterm meteen toegevoegd zodat we er in de toekomst telkens weer naar kunnen teruggrijpen. Consistentie en opvolging over de ganse lijn.

Met KDV – Language & More heeft ACO een duurzame vertaalpartner, die aandacht heeft voor het format, de terminologie en de gebruikers voor wie de vertalingen bedoeld zijn. De bedrijfsterminologie van ACO is nu bij ons in veilige handen.

 

Meer over copywriting, vertaling & more: kdv-language.be.