Een breed scala aan duurzame multimodale oplossingen. Group-GTS is dé logistieke partner van vandaag en morgen. Goederen van de havens van Antwerpen en Rotterdam naar het Europese binnenland brengen en omgekeerd – ze doen het graag en goed. Met de uitbouw van de site in Kallo en een dochteronderneming in het Duitse Ruhrgebied is een flink groeitraject en verdere internationalisering ingezet in de B2B-markt, bij expediteurs en rederijen. Daarbij wordt ook naar Oost-Europa en zelfs Azië gekeken. Het familiebedrijf heeft de wind in de zeilen. En aan de basis van dat mooie verhaal ligt een unieke mix van teamwork, operational excellence & green attitude. Kunnen we wel smaken bij KDV – Language & More.

Meertalige communicatie sinds 2016

Superprofessioneel, superhartelijk – dat was het gevoel bij de eerste kennismaking alweer enkele jaren geleden. Een stevige business ook, dat werd snel duidelijk toen we voor het eerst in onze pen kropen voor CEO Ben Geybels en zijn team, in samenwerking met reejeel.com. Van Nederlandse web copy kwam vertaling. Engels, Frans en Duits. En zo gaat het elke maand opnieuw om hun online verhaal kracht bij te zetten, geweldig ondersteund door hun COO Roel Smets. En of we ondertussen ook heel veel teamleden hebben mogen interviewen – heerlijk dynamisch is dat! Daar stopt het niet.

In januari 2022 organiseerden we samen met Group-GTS een webinar over wijzigingen Europese wetgeving en de impact ervan op de transportsector: Mobility Package.

Copywriting & vertaling sustainablity website

Bewust van de gevolgen van hun activiteiten voor het klimaat, besloot Group-GTS een ambitieuze duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen om de CO2-uitstoot tegen 2025 met 25% te verminderen. Een taalstrateeg van KDV – Language & More dacht graag mee na over hun sustainability roadmap. De ideeën goten we in een bijhorende website. Alle acties en projecten zullen er te volgen zijn. Heb jij ‘m al gespot? https://www.group-gts.com/sustainability/

The sustainable story goes on. En daar zetten wij ons ook de komende tijd graag voor in. Campagnes, online content en social media, let’s go green met Group-GTS!

Meer over copywriting, vertaling & more: www.kdv-language.be.