Marketing & communicatie als wisselwerking tussen partners die elk met hun expertise bijdragen aan sterke merken – dat hebben ze bij Etex goed begrepen. De groep is toonaangevend op het vlak van droge bouwsystemen met vezelcementplaten en gipsplaten, drywall producten en systemen voor scheidingswanden, plafonds, bekledingen, buitenbeplating en bestanddelen voor zowel de woon- als commerciële markt. Om het meertalige online en offline verhaal van hun merken Siniat en Promat te verbeteren, vertrouwt het team op KDV – Language & More.

SEO-copywriting & -vertaling

Contentcreatie in het Vlaams, lokalisatie naar het Nederlands, Belgisch Frans, Luxemburgs, andere vertalingen… kunnen we, steeds optimaal afgestemd op de doelgroepen van Siniat en Promat. Betekent ook: maandelijks overleg met het team, gesprekken met de productmanagers, technische opleidingen om de producten te leren kennen, uitgebreide keywordanalyses, wekelijkse copywritingprojecten. Dat alles gevolgd door vertaling, lokalisatie, transcreatie voor creatieve touch, hulp bij input in het cms, social posts, rapportage en bijsturing. All the way. En na maandenlange samenwerking kunnen we zeggen: wat een geweldige mensen om mee te werken, wat een heerlijke producten om over te schrijven en te vertalen. Al na enkele weken content push waren de resultaten positief.

Met KDV – Language & More hebben Siniat en Promat nu een toegewijde taalpartner die mee schakelt op de cadans van hun meertalige online & offline communicatienoden. Heel bij mee en dankbaar voor. Meer van dat.

Het online/offline taalgebruik ook in jouw bedrijf upgraden? Get in touch.

 

Over Siniat

Siniat is expert in droge afbouwmaterialen en hoogwaardige producten / systemen voor het afwerken van wanden, plafonds, wandbekleding en externe toepassingen. Met vernieuwende gips- en vezelcementplaten staat het team garant voor kosteneffectieve oplossingen op maat voor elke constructie. Steeds conform de gewenste prestatie of bescherming: akoestiek, brand, impact, vocht of schimmel. Zowel plaatsers als de meest gerespecteerde architecten en bouwbedrijven vertrouwen op het premium assortiment. Samen maken zij woningen, scholen, ziekenhuizen en werkplekken tot aangename, rustige, warme en veilige omgevingen. Als lichtgewichtmerk voor de bouwsector, draagt Siniat duurzaam bij aan de gebouwen van morgen – met een pioniersgeest en een passie om het altijd beter te doen.

 

Over Promat

Promat is marktleider op het gebied van passieve brandbescherming voor bouw, industrie en tunneltoepassingen. Al meer dan 60 jaar ontwikkelt het bedrijf unieke methoden voor brandveiligheid die voldoen aan de strengste internationale normen. Onder de vleugels van moederbedrijf Etex group blijven Promat het voortouw nemen in de ontwikkeling van nieuwe brandbeschermingsoplossingen die nieuwe, lichte constructiemethoden veilig maken voor toekomstige generaties. Een internationaal team van gepassioneerde brandveiligheidsexperts staat klaar om je project te beschermen tegen brand. Geen compromissen op het vlak van veiligheid.