De kracht van straffe content. De juiste marketingassets op het juiste moment. Het belang daarvan kennen jij en wij als geen ander. De contentexplosie is magisch, maar brengt ook uitdagingen met zich mee, van creatie tot beheer en distributie. Zaak is het om die processen te optimaliseren en automatiseren voor meer efficiëntie en resultaat bij de beoogde doelgroepen. Bij dit alles kunnen wij je helpen, samen met onze partner Catena Company.

Creatieve & technische content

Scrollen door Instagram, blogs lezen, een YouTube-video bekijken, we consumeren met z’n allen continu informatie. Bij KDV – Language & More zijn we fan van creatieve en technische content, en bovenal fier dat we knappe bedrijven mogen ondersteunen met meertalige teksten voor:

 

 • Branding & campagnes
 • Websites & social media
 • Artikels & redactionele inhoud
 • Digitale magazines & e-books
 • Productbeschrijvingen & e-commerce
 • Bedrijfs- & instructievideo’s
 • Packaging & print
 • Help content & technische documentatie

 

Dan heb je de inhoud in huis, die gestructureerd beheren en verdelen blijkt niet altijd zo eenvoudig. Regelmatig krijgen we de vraag om de continue stroom aan verhalen mee te organiseren, en liefst niet (meer) handmatig. Check, met Catena Company, technologiepartner die brandowners helpt om dit alles aan te sturen vanuit één enkel systeem.

Beheer & distributie op punt

Catena Company automatiseert structurele workflows voor de creatie, het beheer en de communicatie van marketingmateriaal, met de bestaande bedrijfsprocessen en tools. Denk aan de integratie van:

 

 • Digital Asset Management – een goed DAM-systeem maakt alle assets beschikbaar en doorzoekbaar.
 • Dynamic Data Publishing – je versnelt het creatieproces van je marketingmateriaal en dit efficiënt, foutloos en schaalbaar.
 • Customized Automation – via maatwerk kunnen middleware oplossingen worden ontwikkeld die de missing link vormen tussen verschillende 3th party systemen.

Doe de content scan

Het ultieme doel? De snelheid van contentcreatie en distributie verhogen, terwijl je ‘on-brand’ blijft en de groeiende complexiteit van afleverpunten en het beheer van digitale rechten onder controle hebt. Eens dit gecentraliseerde systeem op punt staat, beslis je zelf wat je in-house doet, en wat je uitbesteedt.

Natuurlijk moet je een systeem vullen, zoals met treffende content. Gekruid met de menselijke creatieve touch van de meertalige copywriters, technical writers en redacteurs van KDV – Language & More. Catena Company gelooft ook in ons, want we zijn al jarenlang hun toegewijde vertaalpartner. Nu groeit die samenwerking dus verder om ons cliënteel nog beter van dienst te kunnen zijn.

<CTA> Meer weten? Doe de content scan – vraag ‘m hier aan.