Copywriting & translation boutique KDV – Language & More uit Arendonk innoveert met BookStories en Business Support, 2 nieuwe business units met een authentiek en ontzorgend kantje. Trekkers van dienst zijn de zussen Katrien en Marita De Vocht. Een tweeling zijn ze zelf niet, hun 2 nieuwe business units zijn dat des te meer. Samen gelanceerd onder de vleugels van gevestigde waarde KDV – Language & More.

BookStories

In een snel evoluerende digitale wereld, waar KDV – Language & More al meer dan 10 jaar het verschil maakt met taalconcepten op maat, is er zeker plaats voor unieke verhalen. En BookStories brengt die tot leven. Omdat een product of bedrijf met een verhaal nu eenmaal sterker en waardevoller is. “Een bedrijfsjubileum, mijlpaal, jaarboek, familieverhaal, bijzondere prestaties, creaties of realisaties… elke story is memorabel en inspirerend voor de volgende generatie. Zo’n verhaal verdient een stijlvol salontafelboek”, aldus zaakvoerder en storyteller Katrien De Vocht.

Het team van meertalige copywriters schreef tot nu toe al ontelbare bedrijfsverhalen neer, maar meestal was dat voor digitale dragers. Met BookStories biedt KDV – Language & More een fysiek totaalpakket of boek voor business, hospitality en people. Een (familie)bedrijfsverhaal, hotelgeschiedenis of CEO-verhaal op boek… waardevol om te hebben en om te delen met stakeholders.

www.bookstories.be

Business Support

Schoenmaker, blijf bij je leest. En dat is nog altijd meertalige communicatie. Managed services zijn dan nooit veraf, veeleer diensten ter ondersteuning van marketingafdelingen. “Maar dat gaat tegenwoordig veel verder dan content en communicatie. Met name scale-ups en kleinere organisaties binnen ons portfolio rekenen op ons voor meertalige customer service, beursorganisatie en meer. Vandaar het idee om effectief een aparte unit ‘Business Support’ uit te rollen, zodat we ook andere bedrijven kunnen bereiken”, vertelt Marita De Vocht, die de nieuwe afdeling zal leiden.

Denk aan office management, financiële ondersteuning en managed services in de brede zin van het woord. Van administratieve rechterhand, back-up bij langere afwezigheden, projectopvolging tot aanbestedingsdossiers… de Business Support allrounders zijn van alle markten thuis, groots in service en ze hebben een ontzorgend hart voor ondernemers.

Vandaag huist KDV – Language & More nog op het industrieterrein in Arendonk. In het najaar volgt de verhuis naar een inspirerend pand in het centrum, dat momenteel volop in aanbouw is. De nieuwe locatie biedt straks meer ruimte om samen met het cliënteel verder te groeien.

www.kdv-business.be