Onlangs in een hotel: heerlijk duurzaam ontbijtbuffetje, en koffie die sijpelde uit een innovatief designkoffieapparaat van Franke. Onze klantenoplossingen onderweg tegenkomen, zien, horen en voelen… dat doet het hart altijd sneller kloppen. Komt in dit geval omdat KDV – Language & More al sinds 2016 met veel toewijding meertalig meebouwt aan het succes van hun home solutions en foodservice systemen.

 

Zwitserse precisie in vertaling & transcreatie

 

Commerciële teksten, presentaties, website copy, folders, technische fiches en installatievoorschriften… Franke rekent hiervoor op de precisie, technische kennis én creatieve schwung van onze native vertalers Engels > Nederlands en Belgisch Frans. Marketingmaterialen gaan na vertaling nog in transcreatie of vrije hertaling om tot de ultieme Franke tone-of-voice te komen.

 

Het vertalen & hertalen van hun producten en verhalen vraagt een combinatie van enerzijds een goede (ver)taalvaardigheid en anderzijds kennis van de markt en sector waarin Franke actief is. Met KDV – Language & More heeft Franke een duurzame vertaalpartner, die aandacht heeft voor het format, de terminologie en de gebruikers voor wie de vertalingen bedoeld zijn. De bedrijfsterminologie van Franke is nu bij ons in veilige handen. Bij aanvullingen kan de klant rekenen op verdere consistentie in stijl en terminologie én interessante tarieven.

 

Meer over copywriting, vertaling & more: @kdv-language.be.